Salam Petang Khamis!

Blog dah terabai sangat rasanya. Banyak dah draft entry. Tapi Ummi tak sempat lagi nak settlekan write up. Alexa rank pun agak kelaut dalam. Sejak beberapa minggu lepas, Ummi Babah train hero-hero kecil tu tidur awal especially Abang Ilham yang nak sekolah. Dalam jam 10pm dah masuk bilik tutup lampu. The Ilhams ni kalau Ummi […]

Check Up 3 Months :)

**Scheduled Entry**   ye.. sampai2 sakit2 pinggang.. update belog.. update page Ilham Mommy & Baby Shop sambil layan abang long wannabe yang tengah banyak kerenah.. macam kurang bercerita pasal baby kali ni kan.. sorry baby..ummi tak cukup masa.. campur malas ni check up masa 3 bulan..     tengok adik baby tu.. gomen punya gambar […]

The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 😉 alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genap 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2 […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!