Uncategorized

Check Up 3 Months :)

**Scheduled Entry**   ye.. sampai2 sakit2 pinggang.. update belog.. update page Ilham Mommy & Baby Shop sambil layan abang long wannabe yang tengah banyak kerenah.. macam kurang bercerita pasal baby kali ni kan.. sorry baby..ummi tak cukup masa.. campur malas ni check up masa 3 bulan..     tengok adik baby tu.. gomen punya gambar… Read More Check Up 3 Months πŸ™‚

My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, Uncategorized

The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 πŸ˜‰ alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genapΒ 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2… Read More The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! πŸ™‚

Info Sharing, Uncategorized

Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

rasanya ramai yang dah tahu kan.. saja je nak share lagi.. ummi dah hantar proposal kat babah.. harap2 dia nak bawak ummi ke karnival nusajaya ni πŸ™‚ nahhhhh tengok kat bawah ni.. info ummi ambil dari website hotfm.. tahu pun sebab hari2 dah jadi pendengar setia hotfm kat ofis πŸ˜‰ +++++++++++   ramai juga retis2… Read More Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

Anything About Me, Info Sharing, Uncategorized

Sudahkah Anda Membuat Ujian Papsmear? :)

Sharing is caring πŸ™‚ Few weeks ago.. Β Encik Nazir membuat appointment dengan Dr. Fadzilah di Poliklinik Puteri & Surgeri, Taman Nusa Perintis 2, Gelang Patah. Dengan penuh rasa debaran didada, saya pun ikut je la untuk kebaikan saya juga πŸ™‚ Hari tu saya time off, kerja half day. Sepatutnya saya buat 1 months after bersalin,… Read More Sudahkah Anda Membuat Ujian Papsmear? πŸ™‚