Makan Malam di Restoran Wadi Hana Elarabi Desa Rahmat Tampoi

Misi JJCM minggu lepas. Babah tanya nak makan kat mana? Terus Ummi teringat nak mencuba menu-menu yang nampak lazat di Restoran Wadi Hana Elarabi, Desa Rahmat, Tampoi. Lepas maghrib berdezup kami empat beranak ke sini. Ada dua pilihan tempat, sama ada nak duduk atas kerusi makan biasa atau landing  atas kusyen di bawah dengan berkonsepkan santai […]

The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 😉 alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genap 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2 […]

Yum..yum.. ;-)

Cerita semalam.. Lunch berjemaah kat opis. Kebetulan Nazam time off ke hospital, jadi kami kirim dia belikan pizza sebab big boss mengidam.. Eh??? 😉 Tunggu punya tunggu Nazam sampai opis semula dekat2 pukul 2pm. Perghhhhh.. Kebulur tahap dewa2 menunggu pizza. Sampai je kami pun terus la melantak. Kat atas tu wajah2 mangsa kebuluran. Gambar terpaksa […]

Breakfast @ Warung Poyot

Pagi En. Nazir ajak breakfast kat warung feveret kami Warung Poyot. Kebetulan En. Kamarul baru balik kerja, En. Nazir ajak dia join sekali. Memang dari rumah dah plan nak makan soto, tapi sana teringin pulak roti sardin. Apa lagi, suruh En. Nazir order nanti saya tumpang sekaki 😛 Ilham awal2 sampai elok je celik mata, […]