Uncategorized

Check Up 3 Months :)

**Scheduled Entry**   ye.. sampai2 sakit2 pinggang.. update belog.. update page Ilham Mommy & Baby Shop sambil layan abang long wannabe yang tengah banyak kerenah.. macam kurang bercerita pasal baby kali ni kan.. sorry baby..ummi tak cukup masa.. campur malas ni check up masa 3 bulan..     tengok adik baby tu.. gomen punya gambar… Read More Check Up 3 Months πŸ™‚

My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, Uncategorized

The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 πŸ˜‰ alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genapΒ 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2… Read More The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! πŸ™‚

Info Sharing, Uncategorized

Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

rasanya ramai yang dah tahu kan.. saja je nak share lagi.. ummi dah hantar proposal kat babah.. harap2 dia nak bawak ummi ke karnival nusajaya ni πŸ™‚ nahhhhh tengok kat bawah ni.. info ummi ambil dari website hotfm.. tahu pun sebab hari2 dah jadi pendengar setia hotfm kat ofis πŸ˜‰ +++++++++++   ramai juga retis2… Read More Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

Anything About Me, Info Sharing, Uncategorized

Sudahkah Anda Membuat Ujian Papsmear? :)

Sharing is caring πŸ™‚ Few weeks ago.. Β Encik Nazir membuat appointment dengan Dr. Fadzilah di Poliklinik Puteri & Surgeri, Taman Nusa Perintis 2, Gelang Patah. Dengan penuh rasa debaran didada, saya pun ikut je la untuk kebaikan saya juga πŸ™‚ Hari tu saya time off, kerja half day. Sepatutnya saya buat 1 months after bersalin,… Read More Sudahkah Anda Membuat Ujian Papsmear? πŸ™‚

Uncategorized

Yum..yum.. ;-)

Cerita semalam.. Lunch berjemaah kat opis. Kebetulan Nazam time off ke hospital, jadi kami kirim dia belikan pizza sebab big boss mengidam.. Eh??? πŸ˜‰ Tunggu punya tunggu Nazam sampai opis semula dekat2 pukul 2pm. Perghhhhh.. Kebulur tahap dewa2 menunggu pizza. Sampai je kami pun terus la melantak. Kat atas tu wajah2 mangsa kebuluran. Gambar terpaksa… Read More Yum..yum.. πŸ˜‰