Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 2–Part 1

bersambung lagi.pagi2 dah bersiap sedia nak ke Hin Lee (Zhuhai) Shipyard. janjinya pukul 8am tunggu kat lobby. sebelum turun, meh kita selfie ekekeke. jangan cakap hakak tak payung. ngeh3. kami memulakan perjalanan ke Doumen Qu selama lebih kurang 1 jam ke sana. dapatlah cuci2 mata tengok kiri kanan bangunan melangit2. kami ke sana berenam termasuk […]

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 1 – Part 3

ok sambungan dari entry day 1 part 2. panjang betul story mory ummi ilham kan. sila tabahkan hati membaca online diary saya ye. tepat jam 7.45pm kami berkumpul di lobby hotel. transport pun dah menanti. maka bergegas la kami ke Muslim Restaurant. lokasinya tak jauh sangat pun dari hotel kami menginap. capt. nazer, mukesh dan […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 17 – Travel

cabaran blogging day 17 – Travel     cerita pasal travel, memang cita2 kami nak bawa ilham dan bakal adik2nya travel around the world.. ecehhhh.. so far belum la sampai jauh mana pun.. nak cuba settlekan yang dalam malaysia ni dulu.. kena cukupkan dulu duit tabung ayam.. kami plan memang setiap tahun 2 atau 3 negeri […]