Breastfeeding | Day 3 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

day 3 tetiba pagi raasa sayu pula bila memikirkan ini last day. rasa tak puas berkongsi cerita menyusu dengan PCPA dan rakan2 seperjuangan.     hari terakhir, topiknya pun sangat menarik.     muka mak2 memang tekun habis. bersedia menyerap dan menghadam ilmu   group work pertama.     tajuk2 untuk setiap kumpulan.     […]

Breastfeeding | Day 1 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

Day 1 alhamdulillah.. impian nak menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counsellor (MBfPC) Training Program akhirnya dipermudahkan Allah. thanks babah yang memberikan keizinan dan sokongan tanpa berbelah bagi dan ilham yang menjadi pendorong ummi untuk terus berjuang dalam dunia penyusuan susu ibu. pada awalnya saya berhajat nak menyertai Lactation Counsellor (LC) Training Program hujung tahun lepas, tapi apakan daya […]

Training @ Grand Paragon Hotel

Training @ Grand Paragon Hotel, originally uploaded by herneesamshudin. Morning semua 🙂 Hari ni last day training kat sini. Tak sabar nak tunggu pukul 4, padahal baru je sampai hehehe. Lenguh la duduk lama2 sakit pinggang makcik tau. Malam tadi tidur tersangatlah nyenyak rasa macam malas je nak pergi hehe. Saya adalah menumpang Cik Ita, […]

Silent Mode.. Syhhhhh..

Harap bersabar tuan punya blog sedang menuntut ilmu. Akan menjadi senyap selama setengah hari. Tunggu je lah entri2 auto publish yang tuan punya blog set kan ye. Kalau ada sebarang persoalan atau masalah, boleh ajukan pada tuan punya blog di Formspring sebelah tu ha. Masalah akan dilayan dengan cara paling berhemah (poyo), kecuali masalah duit.. […]

Kemana Saya Hilang Di Pagi Dua Hari :)

Bermula bulan lepas saya terpilih untuk menghadiri  English Language Training: Course 1 – Pronunciation and Speaking Skills every Wednesday and Thursday. Company dah sponsor, attend je la kan lagi pun ini arahan DCEO . Dapat tambah ilmu. Trainer yang sangat best, Madam Sandra Sodhy. I’m sorry Madam i’m supposed to write this entry in English […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!