Info Susu Ibu, Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor, Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru, Kelab Susu Ibu Johor, Malaysian Breastfeeding Peer Counsellor (MBfPC), My Breastfeeding Journey, Training

Breastfeeding | Day 3 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

day 3 tetiba pagi raasa sayu pula bila memikirkan ini last day. rasa tak puas berkongsi cerita menyusu dengan PCPA dan rakan2 seperjuangan.     hari terakhir, topiknya pun sangat menarik.     muka mak2 memang tekun habis. bersedia menyerap dan menghadam ilmu   group work pertama.     tajuk2 untuk setiap kumpulan.     Group 1 – Before delivery…

Read More

Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor, Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru, Kelab Susu Ibu Johor, Malaysian Breastfeeding Peer Counsellor (MBfPC), My Breastfeeding Journey, Program Susu Ibu, Training

Breastfeeding | Day 1 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

Day 1 alhamdulillah.. impian nak menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counsellor (MBfPC) Training Program akhirnya dipermudahkan Allah. thanks babah yang memberikan keizinan dan sokongan tanpa berbelah bagi dan ilham yang menjadi pendorong ummi untuk terus berjuang dalam dunia penyusuan susu ibu. pada awalnya saya berhajat nak menyertai Lactation Counsellor (LC) Training Program hujung tahun lepas, tapi apakan daya tarikh dan masa yang bertindan…

Read More

Training, Work

Training @ Grand Paragon Hotel

Training @ Grand Paragon Hotel, originally uploaded by herneesamshudin. Morning semua 🙂 Hari ni last day training kat sini. Tak sabar nak tunggu pukul 4, padahal baru je sampai hehehe. Lenguh la duduk lama2 sakit pinggang makcik tau. Malam tadi tidur tersangatlah nyenyak rasa macam malas je nak pergi hehe. Saya adalah menumpang Cik Ita, thanks Ita. Training kali ni…

Read More

Anything About Me, Blog, Training

Silent Mode.. Syhhhhh..

Harap bersabar tuan punya blog sedang menuntut ilmu. Akan menjadi senyap selama setengah hari. Tunggu je lah entri2 auto publish yang tuan punya blog set kan ye. Kalau ada sebarang persoalan atau masalah, boleh ajukan pada tuan punya blog di Formspring sebelah tu ha. Masalah akan dilayan dengan cara paling berhemah (poyo), kecuali masalah duit.. sila jangan tanya tuan punya…

Read More