• Photoshoot Whitestudio Raya JDT Blogger di The Empire Studio JB

    02/07/2018

    Assalamualaikum.. Hai korang.. dah berapa banyak rumah korang beraya tu oi. Dah banyak ke collection raya. Ehhhh dah besar panjang sibuk je nak dapat duit raya kan hehehe. Oklah, raya.. raya juga. Blog jangan dilupakan ok. Korang tak nak baca tak apa, janji Ummi tahu blog Ummi tak krik krik krik sepanjang raya hehe. Nak…

    Read more
  • Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

    23/04/2018

    Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi…

    Read more
  • JDT Blogger 1st Meetup¬†– 2018

    30/01/2018

    Cerita Sabtu, dalam kesibukan di rumah hujung minggu sempat juga Ummi luangkan masa bersama rakan-rakan JDT Blogger. Setelah berbulan-bulan mencari tarikh sesuai untuk 1st meetup, akhirnya menjadi juga walaupun tak ramai yang hadir. Almaklumlah masing-masin ada komitmen sendiri. Siapa yang sempat je lah yang muncul. Lepas tu boleh je sambung borak dan bincang dalam group…

    Read more
  • Bakal Di Terjah Oleh Blogger Hasrul Hassan

    07/01/2017

    alhamdulillah blog chokia ummi ilhams listed dalam senarai blog yang bakal diterjah oleh blogger terkenal hasrul hassan yawwww. tapi bukan ummi ilhams je. ada 2 orang lagi #teamJDTblogger yang terpilih. yeay! yaya cendana dan lin-the real blogger mak pun ada. mudah2an  JDT blogger semakin di kenali seantero Malaysia ecehhh. ok uolls boleh support JDT blogger di instagram. www.instagram.com/jdtblogger boleh juga…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: