Award TAG

Menjawab Tag & Menepek Award

Dah lama tak menjawab tag. 1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE 2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. – my BFF– ada 1 hero dan 1 heroin– suara nyaring ;p– kuat ketawa 3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri. makan. of course (tiru Mummy Dasy punya 1st …

Continue Reading
TAG

Tag Toilet

Menjawab tag Siti yang dah berkurun terperam. Ampun Siti ;-p 1. Bila kali terakhir anda cuci toilet– Hujung minggu yang lepas..selalunya masa ni la kami cuci toilet masing-masing. En. Nazir toilet di bahagian dapur dan saya toilet di dalam bilik. 2. Pencuci apa yang anda guna– Pencuci jenama Zhulian. Saya memang suka pencuci ni sangat …

Continue Reading
Award TAG

Vespa 3logger Award Friendship

Pagi ni saya cuba nak melangsaikan hutang tag dari Siti@Nurie.. a) Copy badge “Vespa 3logger Award Friendship” di atas untuk diletakkan di blog anda. b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. Siti@nurie ibu kepada Damia.. tinggal di Kulai.. walaupun kami hanya berkomunikasi di alam maya tapi saya yakin Siti ni ramah tamah …

Continue Reading
TAG

Tag from Mama Danish

For the instructions, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter- translations below. Tag six of your friends and inform them of the tag. Have fun. TRANSLATION: A – ka—-F – lu—- K – me—- P – no—- U – do—- Z – zi B – …

Continue Reading
Blogger TAG

Tag: Wallpaper from Neezareef

Tag dari Neezareef..masa tengah rajin lah kena menjwab tag.. ye tak.. ;-p Arahan: 1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke… Dengan tidak menipunya..inilah wallpaper saya..sejak bulan Oktober 2008.. 2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh… on je PC terus Nampak muka En. Nazir..tak ke semangat tu …

Continue Reading
Blogger TAG

Tag Umi Nawfal..anda pemandu???

Tag dari Umi Nawfal 1) Anda boleh memandu? boleh jek~ 2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila? mestilah ada..sejak tahun 2004.. 3) Bila tarikh luput ? 07/07/09..senang nak ingat coz setakat ni maintain 07/07.. 4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu? masa study di Melaka..lupa pulak nama driving school tu..kat Ayer Keroh Melaka 5) Instructor pertama anda? …

Continue Reading