• Babywearing | Oh Ring Sling..Siangku Terbayang.. Malam Ku Mengigau :p

    18/11/2014

    serious.. dari minggu lepas dok survey2 Ring Sling untuk adik baby. asyik la dok mengoogle. sekejap buka FB page seller2 baby carrier. sekejap2 buka website jual baby carrier. gasak ko herneeeeeeeeee.   malam sampai termimpi2. kelassss kan. mimpi dah beli ring sling. tapi bila dapat pada tangan. kirai2 punya kirai tengok seller tu hantar “kain cadar…

    Read more
  • Menghapuskan Cuti Hari Sabtu :)

    28/06/2011

    Yeahhh.. hari Sabtu sempat ikut Cdot & Yot ke Jusco. Bosan duduk kat rumah saja tanya2 dia tak ada nak ke mana2 ke. Kebetulan Yot nak ke bank, jadi saya dengan muka tak malu pun mengendeng la nak ikut 🙂   Nahhh.. ni gambar on the way ke Jusco.. melayan Ean dalam kereta..   Hensem…

    Read more
  • THE BODY SHOP SALE

    20/05/2010

     Up to 70% OFF @ THE BODY SHOP SALE 21 May – 13 June! Once a year only! Extra 10% OFF for members   21 – 23 May ONLY  upon presenting your original Mykad. T&C apply. ©Hernee Nazir – Dapat sms dari The Body Shop. Untuk peminat2 barangan The Body Shop, apa tunggu lagi jom terjah.…

    Read more
  • Mari Berbelanja Dengan Berhemah

    26/11/2009

    dah makan2 terus berdezup ke Kip Mart. mak oi manusia ramai la pulak. tak banyak pun yang nak dibelanja bulan ni. tu je ha. tak penuh pun troli 🙂 semuanya stok barang2 yang memang dah habis kat rumah. saya memang tak simpan stok banyak2. tinggal pun berdua, apa sangat la kan. time rajin masak, time…

    Read more
  • Mencari Kurung Purple

    17/11/2009

    adik ipar yang nak kahwin tapi kakak iparnya yang over excited nak cari baju yang ikut theme colour 🙂 confirm Atam punya kaler tema purple. kebetulan saya memang tak ada baju kaler purple. alasan untuk beli baju adalah sangat kukuh disitu. puas berpusing2 ke sana ke mari mencari baju berwarna purple, akhirnya jumpa yang berkenan…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: