My Babywearing Journey, Parenting, Shopping

Babywearing | Oh Ring Sling..Siangku Terbayang.. Malam Ku Mengigau :p

serious.. dari minggu lepas dok survey2 Ring Sling untuk adik baby. asyik la dok mengoogle. sekejap buka FB page seller2 baby carrier. sekejap2 buka website jual baby carrier. gasak ko herneeeeeeeeee.   malam sampai termimpi2. kelassss kan. mimpi dah beli ring sling. tapi bila dapat pada tangan. kirai2 punya kirai tengok seller tu hantar “kain cadar katil single” hapaaaaaaaaa??? kain cadar????…

Read More

Shopping

THE BODY SHOP SALE

 Up to 70% OFF @ THE BODY SHOP SALE 21 May – 13 June! Once a year only! Extra 10% OFF for members   21 – 23 May ONLY  upon presenting your original Mykad. T&C apply. ©Hernee Nazir – Dapat sms dari The Body Shop. Untuk peminat2 barangan The Body Shop, apa tunggu lagi jom terjah. Yang bersuami, sila pujuk suami…

Read More

Anything About Me, Shopping

Mencari Kurung Purple

adik ipar yang nak kahwin tapi kakak iparnya yang over excited nak cari baju yang ikut theme colour 🙂 confirm Atam punya kaler tema purple. kebetulan saya memang tak ada baju kaler purple. alasan untuk beli baju adalah sangat kukuh disitu. puas berpusing2 ke sana ke mari mencari baju berwarna purple, akhirnya jumpa yang berkenan di hati. yeay! suka hati.…

Read More