Shaklee Biz, Shaklee Malaysia, Tsunami Shaklee

Mengapa Shaklee Omega Guard?

Ramai pula bertanya pasal omega guard.Kak berbual pungpang2 pasal omega guard.. apa tu kak? alahhhh.. ayat makcik kampungnya “minyak ikan” tapi minyak ikan Shaklee ni special tau.. Omega Guard Shaklee ni merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega…

Read More

Bisnes, Shaklee Independent Distributor, Shaklee Malaysia

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin saya tak ambil tahu hal…

Read More

Shaklee Biz, Shaklee Independent Distributor, Shaklee Malaysia, Tsunami Shaklee

Percaya Atau Tidak.. Teruskan Perjuangan..

macam percaya macam tak percaya.. dah 4 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes.. Allahu akbar.. kuasa Allah gerakkan hati saya untuk mencuba walau hakikatnya saya langsung tak berminat dengan apa jua jenis perniagaan.. di awal penglibatan, saya sendiri masih kurang keyakinan diri.. bila memikirkan nak berdepan dengan pelanggan haisyhhh berdebar2 nak bercerita pasal vitamin.. bila dapat bonus bulanan keyakinan makin…

Read More

Shaklee Biz, Shaklee Independent Distributor, Shaklee Malaysia

Alhamdulillah.. Shaklee 2014/2015 Car Bonus Achiever

baru nak merajuk dengan Shaklee sebab tak invite kami ke National Conference 2014/2015. sekali semalam check gmail, baru dapat email invitation ni. alhamdulillah, ni hasil usaha last year walaupun ada juga terpelcok di tengah jalan. thanks untuk babah ilham yang banyak support. anak2 cucu2 shaklee yang sama2 berusaha. mami dedi shaklee saya puan salwa dan encik pojie. tak lupa nenek…

Read More

Anything About Me, Koleksi Buku, Shaklee Biz, Shaklee Independent Distributor, Shaklee Malaysia

Menjejak Rahsia Ajaib Untuk Berjaya

buku yang saya beli dari nanny Shaklee, Master Hadhatina MKB. “Menjejak Rahsia Ajaib Untuk Berjaya”  diterbitkan khas untuk Kumpulan Shaklee Jutawan. alhamdulillah bertuahnya saya tergolong dalam group jutawan. semoga buku ini bermanfaat untuk saya dan encik suami dalam mengejar impian untuk berjaya bersama Shaklee.     kata-kata semangat dari nanny Hadha.   Dear Hernee, Tiada alasan untuk berjaya, Good luck!…

Read More