Perbezaan Shaklee Berbanding Jenama Lain

Info untuk semua tentang Perbezaan Shaklee Berbanding Jenama Lain. Di Shaklee, Kami menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang. Dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja Kami di dorong oleh sains bukan mitos kosong untuk menghasilkan produk yang selamat untuk manusia dan planet bumi. Produk yang telah terbukti bukan sahaja di dalam makmal […]

Keistimewaan Set Nutriwhite Shaklee

KEISTIMEWAAN NUTRIWHITE 1- Dibuat khas oleh saintis Jepun untuk kulit orang Asia.2- Diperkaya dengan 16 jenis tumbuh-tumbuhan terbaik dari 16 buah negara.3- Sesuai untuk jenis kulit combination (berminyak & kering)4- Sesuai untuk semua umur CARA PAKAI IKUT TURUTAN 1- MAKE UP REMOVER– Ada buah bic dgn aloe vera– basahkan muka dulu– guna sikit je… apply […]

Khasiat Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee Kepada Ibu Hamil

Apakah khasiat ESP Soya Shaklee kepada Ibu Hamil? Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah Memberi tenaga berpanjangan kepada si ibu Memastikan kesihatan ibu di tahap optimum Membantu perkembangan fetus Membantu mengatasi masalah loya atau angin kerana dapat memberi rasa kenyang lebih lama Membantu menjadikan kulit bayi yang […]

Tingkatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Sejak kenal dengan NUTRIFERON ni saya memang say goodbye to Panadol. Saya nak cuba yang lebih semulajadi maka saya pilih Nutriferon. NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada […]

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin […]

Percaya Atau Tidak.. Teruskan Perjuangan..

macam percaya macam tak percaya.. dah 4 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes.. Allahu akbar.. kuasa Allah gerakkan hati saya untuk mencuba walau hakikatnya saya langsung tak berminat dengan apa jua jenis perniagaan.. di awal penglibatan, saya sendiri masih kurang keyakinan diri.. bila memikirkan nak berdepan dengan pelanggan haisyhhh berdebar2 nak bercerita pasal vitamin.. bila […]

Euphoria Shaklee Appreciation Day @ Grand Paragon Hotel

cerita 19 sept, saya menghadiri program Euphoria Shaklee Appreciation Day bersama Master Norita dan Master Naquib. program bermula jam 2pm – 6pm di Grand Paragon Hotel. kami berpecah dua, ummi dan syamil ke program shaklee, babah dan abang ilham ke majlis kenduri rumah boss babah. adillah tu body guard sorang satu. hehehe. alhamdulillah dapat juga […]