Happy Birthday Capt. Nazer!

Assalamualaikum..  Hari ni 21 September 2018 birthday Capt. Nazer. Last minutes si Nazam ni plan nak buat surprise. Jadi buatlah kutipan dana untuk sesiapa yang ada. Berdezuplah kami mencari kek dan makanan untuk dijamu. Pilihan paling sedap.. durian cheese cake from Secret Recipe dan pizza dari Domino’s Pizza. Serabut jek memasing ek dengan gambar kelabu…Continue reading Happy Birthday Capt. Nazer!

958 total views, 1 views today

Makanan Askar.. Mengimbau Kenangan Zaman Kanak-kanak

Assalamualaikum.. Kerja cuti tu? Ummi dan Babah cuti hari ni, carry forward cuti Hari Malaysia. Abang Ilham je la sekolah hari ni, sampai Syamil duk keluar masuk bilik mencari abang. Dia ingat abang pun cuti juga hehehe. Hari ni update santai-santai jek lah ya. Sambil-sambil Ummi terajin nak draft entri Travelog Sabah. Draft je tu,…Continue reading Makanan Askar.. Mengimbau Kenangan Zaman Kanak-kanak

1,177 total views, no views today

McDonald’s Durian Mcflurry Kembali Lagi 14 June 2018

Berita baik untuk peminat McDonald’s Durian Mcflurry, dia muncul lagi hoiiii.. dengar cerita 14 June 2018 ni dia muncul.. Ehhhhh tak sabarnya Ummi nak beli.. Harap-harap kali ni dia muncul lama sikit la. Kalau yang lepas rasa tak puas nak makan tau. Tup tup dah stop jualan. Heiiii beraya makan McDonald’s Durian Mcflurry la kita gamaknya. Konfem…Continue reading McDonald’s Durian Mcflurry Kembali Lagi 14 June 2018