1st Photoshoot 2017 by JDT Blogger 

Date : 29th January 2017 Location : Kluang , Johor Darul Takzim Theme : HORRORMANTIC . MUA : @wawaashihara / @makeupbywawaashihara DIRECTOR : @yayacendanaofficial PHOTOGRAPHER : @uyulrosli MODELS :  @uyulrosli @janji_kita @helmijulia @herneenazir (jangan gelakkan.. ???) @wawaashihara @yayacendanaofficial #jdttalent #jdtblogger #photoshoot #bloggerretis #instagrammer #teamjdtblogger #malaysianmodel #malaysianblogger #PhotographerSelatan #PhotoshootByUyulRosli #MakeupByWawaAshihara #horrormanticphotoshoot #PhotographerWanitaAnda #herneenazirdotcom . . stay tuned!!!!

Ilham Syamil Turns 2! 731 Days of Breastfeeding.. Alhamdulillah..

alhamdulillah syukur hari ni genap 2 tahun usia hero kecil ummi, Muhammad Ilham Syamil. bermakna tercapai juga niat ummi nak susukan syamil selama 2 tahun. walau macam2 dugaan alhamdulillah Allah permudahkan juga kita mengharunginya bersama. ecewahhhh. sekejap je dah 2 tahun, rasa masa baru start day 1 tu lama sangat lagi nak capai target 2…Continue reading Ilham Syamil Turns 2! 731 Days of Breastfeeding.. Alhamdulillah..

Miracles Do Happen ;)

[sharing status facebook saya pada 14 December 2016] Kisah ringkas yang ingin saya kongsikan bukanlah untuk menunjuk bagus jauh sekali nak bermegah2.. saya pendosa yang masih mengejar pahala ke syurga.. Saya nak kongsi dengan kawan2.. kalau ada kekuatan, kesempatan, kelebihan bantulah mereka2 yang memerlukan.. tak rugi serius tak rugi.. malah bertambah2 nikmat lain Allah bagi..…Continue reading Miracles Do Happen 😉