The Ilhams at IKEA Tebrau

Cerita Sabtu lepas. Misi Ummi dan Babah mengemas dapur alhamdulillah berjaya. Sebenarnya kabinet sinki rumah kami tu memang dah tahap uzur. Kalau sekali kena hentak memang konfem roboh hahaha. Almaklumlah belum mampu nak buat permanent cabinet. Nak tayang gambar pun segan haha. Memang dah lama Ummi bagitahu Babah nak gantikan cabinet ni dengan mini kitchen […]

Main Pasir Di Forest City

Cerita berminggu-minggu lepas. Oleh kerana dari bulan berapa hari tu Ummi janji nak ajak anak-anak main pasir pantai tak menjadi, jadi Ummi ajak main pasir kat Forest City je dulu ekeke. Suka la memasing main pasir. Main pasir boleh ya, jangan berenang sudah. Gasak le korang nak buat apa, jangan pegi jauh-jauh. Ada guard kat […]

Ngeteh Empat Beranak

Aktiviti selepas kami meronda Leisure Farm, adalah aktiviti mengeteh empat beranak. Ilham tanya Ummi, “Ummi ngeteh tu apa?” Ummi jawab.. “Oooo.. ngeteh tu minum air teh sambil makan posang goreng” hehehe. Betullah kan jawapan Ummi tu. Lokasi kami mengeteh adalah di warung anak Pak Meon Kg. Tiram Duku. Sorrylah bang, saya tak tahu nama warung […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!