Mollus My Skinhope 5 in 1 Skincare

Anda ada masalah jeragat, parut jerawat, tona kulit tidak sekata? Jangan bimbang ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan MOLLUS My Skinhope 5 in 1 Skincare yang semakin mendapat tempat di pasaran. Dari natural herba. Bagus untuk merawat kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi tanpa pengelupasan. NO MERKURI DAN BAHAN KIMIA LARANGAN. 100% SATISFACTION IN SHA ALLAH. KelebihanRead more

Produk Organik Keluaran ZM Beauty

Berita baik untuk anda yang sukakan produk-produk organik, anda boleh mencuba rangkaian produk organik keluaran ZM Beauty. ZM Beauty produk keluaran anak Melayu tempatan insha Allah dijamin suci dan selamat kerana bahan-bahannya diperbuat dari bahan-bahan organik. Harganya juga berpatutan dan mampu milik. Jom kita berkenalan dengan produk-produk keluaran ZM Beauty. 1. SUGAR LIPSCRUB CARA-CARA GUNARead more

Testing Lighting Tent Kit Mini Cube Box

Hari tu ada orang tu kata nak buatkan DIY, tapi tunggu punya tunggu macam tak nampak bayang lagi. Jadi gatal tangan Ummi ni nak menshopping hehehe. Akhirnya Ummi TERbeli Light Room Photo Studio 9″ Photography Lighting Tent Kit Mini Cube Box LF755  dengan harganya RM32.99 di Lazada Malaysia. Berhari-hari juga menunggu nak sampai. Beli bukanRead more

Khasiat Propolis Active

Dapat ole-ole sebotol Propolis miniature dari Mak masa Potluck JDT Blogger hari tu. Sebelum ni memang tak pernah pun cuba Propolis Active ni. Nak tengok macamana rupanya? Tu gambarnya. Korang tahu tak Propolis tu apa? Bukan polis yang menjaga keamanan negara tu tau ekeke. Kalau tak tahu ni Ummi share sikit info mengenai Propolis danRead more

The Body Shop–Good Things Inside

Orang dah offer nak belanja kita terima jek lah kan. Hadiah birthday katanya. Nak demand lebih-lebih tak sampai hati. Kesian encik suami kita bertungkus lumus mencari rezeki hehehe. Babah offer Ummi nak beli perfume tak? Ummi laju je la nak hehehe. Kecil tapak tangan paper bag Body Shop Ummi tadahkan ekeke. Kitorang memang penggemar produkRead more

SanDisk Ultra Dual Drive 32GB m3.0 OTG USB Flash Drive

Minggu lepas tangan gatal shopping kat LAZADA hehehe. Oleh kerana pen drive Ummi dah full manjang dek gambar-gambar nak update blog, jadi limited nak copy kartun untuk anak-anak dari pen drive Uncle Nazam. Nak beli ni pun kena minta nasihat pakar gadget haha. SUdahnya Ummi beli SanDisk Ultra Dual Drive 32GB m3.0 OTG USB FlashRead more

Susu Kurma Farm Fresh Kegemaran Seisi Keluarga

Siapa tak kenal susu segar dari Farm Fresh yang pelbagai perasa tu kan. Tapi banyak-banyak fresh milk keluaran Farm Fresh yang kurma juga menawan tekak hehehe. Rasa nikmat gila kot. Selama ni Ummi beli dengan sorang kawan sekerja ni tapi lately dia macam dah tak jual. Tetiba rakan sekerja lain open order, laju je lahRead more

Rezeki NYX Soft Matte Lip Cream

Ummi Ilhams bukan kaki solek tapi bila adik dah offer nak belanja NYX Soft Matte Lip Cream code SMLC02 Stockholm kita terima je hehe. Nak beli sendiri memang tak berapa nak handal la kan nak pilih selalu je salah warna yang sesuai. Sebelum ni ada juga dia bagi yang dia dah guna warna sama tapiRead more

Sambal Tempoyak Sedap Keluaran Sufi’s Food

Scroll FB Kak Seri (geng JDT Blogger) memang tak pernah tak meleleh air liur. Ada je gambar makanan yang dia post. Gambar tu dah cukup menggambarkan kesedapan makanan tu haha. Bila Kak Seri tayang sambal tempoyak aduhaiii memanggil-manggil nak beli. Semalam sambal tempoyaknya dah pun selamat sampai. Sekali Ummi beli 1 set terus, ada sambalRead more