CHOMEL Foaming Hand Wash & CHOMEL Hand Sanitizer Semulajadi, Selamat & Berkesan

Assalamualaikum uolls 😉 Sekarang ni musim penyakit tangan, kaki dan mulut atau HFMD Ummi sama seperti ibu ayah yang lain, risau sangat tentang kesihatan anak-anak. Lagi-lagi Syamil yang agak sensitif. Ibu ayah yang ada anak kecil, jangan lupa ambil berat tentang isu kesihatan dan kebersihan anak-anak tau lebih-lebih lagi bayi yang baru lahir. Almaklumlah, bila […]

NIQA Hijab Wash & NIQA Instant Magic Spray Pakar Pencuci Tudung Anda!

Assalamualaikum uolls.. Mak-mak, kakak-kakak dan adik-adik.. dah beli tudung raya ke belum? hehe. Korang nak tanya sikitlah, macamana ya korang jaga tudung korang? Ummi baru je berjinak-jinak dengan produk penjagaan tudung NIQA Hijab Wash dan NIQA Instant Magic Spray. Best sangat tau dua-dua produk ni. Tudung pun berbau wangi, lembut dan mudah dibentuk. Thanks lah […]