Dari Dapur Hernee Nazir Products Review

NuMee Gardenia Memang Sedap!

NuMee Gardenia Memang Sedap! | Assalamu’alaikum.. Korang dah cuba NuMee keluaran Gardenia ni? So far Ummi dah beli 7 bungkus sepanjang Ramadhan ni. Dah selesai pun semuanya. NuMee Gardenia, mee kuning yang dipasteur, bersih dan tanpa bahan pewarna. Inilah keunikan NuMee Gardenia kalau korang nak tahu. Memang tak ada bau kapur macam mee kuning lain …

123 total views, 4 views today

Continue Reading
Products Review

Neem Balm Keluaran ZM Beauty Membantu Melembabkan Kulit Anda

Assalamualaikum.. Apa khabar korang? Ummi sihat alhamdulillah. Ehhh tapi selsema dan batuk sikit ni..kira tak sihat la ek ekeke. Aduhaiii seksa betul nak menahan batuk ni tau. Sambil-sambil tu Ummi nak kongsikan dengan korang produk best yang baru je Ummi cuba pada diri sendiri semenjak pregnant dan pada kulit Ilham Syamil. Produk apa? Produk NEEM …

187 total views, 1 views today

Continue Reading
Pregnancy Journey Products Review

Set Tilam Bayi & Bedung Cotton Dari Ummi Adeeb Collections

Assalamualaikum.. Set tilam & bedung cotton adik baby dah selamat sampai ke tangan Ummi. Alhamdulillah. Tema kali ni dinosaur hehehe.. Macam ikut selera abang-abang dengan Ummi je hahaha.. Pasghah je la awak adik baby. Thanks to Ummi Adeeb Collections. Order tak sampai sebulan kot dah siap dah. Masa Mak Ijan post kat whatsapp je Ummi …

212 total views, no views today

Continue Reading
Products Review

Aromaterapi Terbaik Dari Young Living Essential Oil

Assalamualaikum.. Kalau korang perasan dah banyak kali Ummi kongsikan mengenai Young Living Essential Oil ni di facebook dan instagram. Tapi semua yang Ummi kongsikan tu adalah minyak-minyak aromaterapi kegemaran Ummi je. Sejak dari tahun 2016 Ummi mencuba Young Living Essential Oil ni tau. Niat dan hasrat nak menceburkan diri menjadi “Mak Minyak” ni semua semata-mata kerana …

Continue Reading
Products Review

CHOMEL Foaming Hand Wash & CHOMEL Hand Sanitizer Semulajadi, Selamat & Berkesan

Assalamualaikum uolls 😉 Sekarang ni musim penyakit tangan, kaki dan mulut atau HFMD Ummi sama seperti ibu ayah yang lain, risau sangat tentang kesihatan anak-anak. Lagi-lagi Syamil yang agak sensitif. Ibu ayah yang ada anak kecil, jangan lupa ambil berat tentang isu kesihatan dan kebersihan anak-anak tau lebih-lebih lagi bayi yang baru lahir. Almaklumlah, bila …

Continue Reading