NIQA Hijab Wash & NIQA Instant Magic Spray Pakar Pencuci Tudung Anda!

Assalamualaikum uolls.. Mak-mak, kakak-kakak dan adik-adik.. dah beli tudung raya ke belum? hehe. Korang nak tanya sikitlah, macamana ya korang jaga tudung korang? Ummi baru je berjinak-jinak dengan produk penjagaan tudung NIQA Hijab Wash dan NIQA Instant Magic Spray. Best sangat tau dua-dua produk ni. Tudung pun berbau wangi, lembut dan mudah dibentuk. Thanks lah […]

Ikhtiar Mengandung Dengan Jus Prenatal La Mamma

Hai uolls.. busy ke? Meh sini luangkan masa kejap baca blog Ummi ekeke. Ummi nak kongsikan cerita dan produk berdasarkan pengalaman sebenar Puan Maryam Elyas. Lumrah kehidupan bila dah berumahtangga, mestilah pasangan suami isteri tu teringin nak menimang cahayamata kan. Tak semua wanita dalam dunia ni bertuah untuk mengandung dan melahirkan zuriat sendiri. Kadang-kadang ada […]