Anything About Me, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, Pregnancy, Pregnancy Info, Pregnancy Journey

Pregnancy | Check Up 36 Weeks @ Pusat Pakar Sakit Puan dan Perbidanan Khor & Loh

hari isnin, 12hb check up kat Khor & Loh. macam biasalah balik kerja berdezup terus ambil nombor. nanti lambat memang selamat tak dapat nombor giliran. ummi turun sorang2 dulu, dapat nombor 115. siap ambil tekanan darah dan timbang. alamak berat maintain jek. masa 66.8kg tapi masa kat KKGP ari tu turun pulak 65.5kg, previous record… Read More Pregnancy | Check Up 36 Weeks @ Pusat Pakar Sakit Puan dan Perbidanan Khor & Loh

Info Sharing, Petua, Pregnancy, Pregnancy Info, Pregnancy Journey, Tips

Pregnancy | Khasiat Air Kelapa Muda Untuk Ibu Hamil

petua orang tua2. dah hujung2 kehamilan elok kerapkan minum air kelapa. adoiii nikmat betulkan dapat meneguk air kelapa muda. lama tu tak dapat minum. mama cu dan babah ilham selalu jadi mangsa belikan ummi air kelapa kat R&R Gelang Patah. hehehe.     haaaa.. menikmati sebiji air kelapa muda sesorang sangatlah heaven. lagi heaven kalau… Read More Pregnancy | Khasiat Air Kelapa Muda Untuk Ibu Hamil

Bisnes, Pregnancy, Pregnancy Info, Pregnancy Journey, Shaklee Biz, Shaklee Independent Distributor, Shaklee Malaysia, Tips

Pregnancy | Saya Pilih Omega Guard Shaklee Untuk Perkembangan Otak Bayi Dalam Kandungan

oleh kerana ada berkali2 muncul keyword “neurogain” dalam rekod pencarian di blog saya. jadi saya terdetik nak share makanan untuk perkembangan otak bayi bagi pregnancy kali ni. ye, sebelum mengenali shaklee, saya memang mencuba produk neurogain. masa pregnantkan ilham dulu. bila dah kenal dengan produk hot lagi laris shaklee “omega guard” saya memang tak ambil… Read More Pregnancy | Saya Pilih Omega Guard Shaklee Untuk Perkembangan Otak Bayi Dalam Kandungan

Anything About Me, Pregnancy, Pregnancy Info, Pregnancy Journey, Products Review, Tips

Pregnancy | Khasiat Minyak Kelapa Dara Untuk Ibu Hamil

setiap kali pregnant especially time dah hujung2 memang saya amalkan pengambilan minyak kelapa dara.  kalau sebelum2 ni saya guna bioselusuh dari biodex. tapi kali ni berubah angin pula ke CATALYST Virgin Coconut Oil (VCO). CATALYST Virgin Coconut Oil (VCO), sejenis supplement utk kulit yg terbaik bagi mendapatkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh… Read More Pregnancy | Khasiat Minyak Kelapa Dara Untuk Ibu Hamil