Contest, Pregnancy Journey, Pregnancy Photography

‘Cute & Sweet Pregnant Mummy ‘ Contest

  Yeay! Masa untuk mencuba nasib. Jom mommies, kita join contest ni ramai2. Manalah tau ada rezeki 🙂 Saja suka2. Jom sertai ‘Cute & sweet Pregnant mummy ‘ Contest yang akan bermula 1 April – 31 Mei 2011 Syarat-syarat Penyertaan Join melalui Facebook 1.Gambar anda hendaklah tengah pregnant samada gambar baru ataupun lama yg penting vogue, cute dan ceria (pakai…

Read More

MNM Photography, Pregnancy Journey, Pregnancy Photography, Pregnancy Portrait

Pregnancy Bump Photoshoot (Week 25)

25 weeks already.. Alhamdulillah.. 15 weeks to go.. phewwwww 🙂 Semalam En. Nazir tiba2 plan kata nak ajak pergi buat outdoor photoshoot untuk mak2 buyong. Saya pun on je la, memang dah bagitau dia awal2, setiap bulan dapat sekeping gambar pun jadilah nak simpan buat koleksi. Lokasi: Hutan Bandar Mutiara Rini, Skudai, Johor. Gambar yang awal2 ni of course lah…

Read More