Mengidam Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana Gelang Patah

Assalamualaikum.. Minggu ni kalau Ummi terbayang makanan yang Ummi suka terus lah rasa macam tak boleh handle, nak juga.. nak juga.. aduhaiii besar sangat dugaan tekak ni. Semalam dari pagi duk terbayang Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana ni. Balik kerja Ummi buat ayat minta simpati kat Babah haha. Ummi cakap, ini bukan kes ngengada tapi […]

534 total views, 3 views today

Set Tilam Bayi & Bedung Cotton Dari Ummi Adeeb Collections

Assalamualaikum.. Set tilam & bedung cotton adik baby dah selamat sampai ke tangan Ummi. Alhamdulillah. Tema kali ni dinosaur hehehe.. Macam ikut selera abang-abang dengan Ummi je hahaha.. Pasghah je la awak adik baby. Thanks to Ummi Adeeb Collections. Order tak sampai sebulan kot dah siap dah. Masa Mak Ijan post kat whatsapp je Ummi […]

341 total views, 1 views today

My Pregnancy Journey | Ultrasound Scan di Klinik MyFamily Taman Tun Aminah Skudai

Assalamualaikum.. Alhamdulillah seperti yang dirancang hari Ahad lepas Ummi, Babah ditemani The Ilhams berpeluang membuat ultrasound scan di Klinik MyFamily, Taman Tun Aminah, Skudai. Klinik MyFamily ni baru saja dibuka untuk cawangan Johor Bahru. Kiranya kami antara yang terawal la nak merasmikan perkhidmatan di sini. Saja nak skodeng adik baby buat apa dalam perut Ummi […]

3,089 total views, 4 views today

My Pregnancy Journey – 28 Weeks

Assalamualaikum.. Alhamdulillah syukur kandungan Ummi dah masuk minggu ke 28. Ummi masih belum ada kesempatan lagi nak menaip panjang lebar setiap appointment doktor macam pregnancy yang sudah-sudah. Gambar dah bersusun sebenarnya, tapi kemalasan tahap dewa hehehe. Doa dan harapan Ummi adik baby sihat dan baik-baik aje kat dalam tu ya. Kalau tengok ada 83 days […]

513 total views, 5 views today

Alhamdulillah.. Ilham Special Edition Is Coming Soon!

Assalamualaikum.. Di hari Jumaat yang mulia lagi penuh barokah ni Ummi nak berkongsi kegembiraan dengan para pembaca blog Ummi. Alhamdulillah, Ummi dan Babah dikurniakan lagi rezeki zuriat penyambung warisan. Syukur tak terhingga dengan izinNya kandungan Ummi sudah pun mencecah minggu ke 22 (lebih kurang 5 bulan 2 minggu). Bukan niat nak berahsia, pada Ummi biarlah […]

1,153 total views, 1 views today

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!