• Jalan2 Ambil Angin @ Kota Iskandar

    17/10/2011

    Petang Sabtu, rasa boring tak ada apa nak buat kat rumah.. tetiba En. Nazir ajak ambil angin ke Kota Iskandar sambil berposing2 ;). Saya pun apa lagi terus siap2kan si hero kechik tu dulu dah siapkan dia senang sikit barulah saya pulak bersiap2. Mula2 Ilham macam nak tidur, bila layan2 makin cergas pulak dia. Masuk…

    Read more
  • Tadi Masa Lapar..

    19/11/2010

    ..saya tenung gambar2 ni, terus jadi bertambah2 lapar dan dahaga.. gambar2 ni memang tak pernah tayang dalam blog. Gambar makanan pengantin yang dalam entri ni. Gambar pengantinnya kalau nak tengok jengah blog Cik Abang ni. Kalau nak tunggu saya yang masukkan sampai tahun depan punya tahun depan pun belum tentu keluar hehehe~ Ampun 🙂 Masa…

    Read more
  • Jom Berkenalan Dengan Geng2 Fotografi En. Nazir :)

    26/05/2010

    Ok, saya nak perkenalkan kepada kawan2 semua, kawan2 baru En. Nazir dalam bidang yang baru dia ceburi. Sifoo.com yang mengeratkan silaturrahim diorang ni 🙂 Kalau tak kerana Kursus Reka Photoshop Kreatif ni mungkin En. Nazir masih belum kenal lagi diorang ni. Kawan baru pertama, En. Kamarul namanya. Sebenarnya kami bekerja dibawah satu bumbung.  Tapi tak…

    Read more
  • Sepagi Bersama Mak Ngah

    08/03/2010

    Aktiviti hari Sabtu, lepas breakfast kami ke Tanjung Nelayan. Lokasinya betul2 dihujung kampung. En. Nazir nak cari ilham katanya, jadi saya pun digalakkan menempel sama 🙂 Sempat posing2 maut syok sendiri nasib baik En. Nazir sanggup melayan hehehe~ Layanlah gambar model kapal karam kat bawah ni ye ;p Tengah berposing2 tiba2 teringat seseorang.. dan seseorang…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: