Family Photography

Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

Assalamualaikum semua 🙂 Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya …

Continue Reading
Green Art Studio MNM Photography My Hero Beso Photography

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in …

Continue Reading
Cuti2 Family's Activity MNM Photography Photography

PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang

akhirnya tertaip juga.. kami tiga beranak bukanlah peserta.. babah ilham encik photographer.. ummi ilham sebagai PA kepada encik photographer.. ilham pulak sebagai junior photographer.. hahaha   ok jom baca!     program start dari PTP.. kami ikut je la kemana babah bawak..     ni team ummi.. ORION SEAHORSE.. manager tentulah ankel nazame.. rumah kuning …

Continue Reading
Baby Portraiture MNM Photography My Hero Kechik - Ilham Syahmi Photography

Ilham Syahmi Portraiture

Projek babah 2 minggu lepas buat simple photoshoot untuk Hero Kechik kami Muhammad Ilham Syahmi 🙂 Nanti Ilham dah besar boleh la tengok gambar2 dia time kecil hehehe. Ummi nak suruh babah framekan dan letak dalam bilik Ilham nanti 🙂 Lokasi: Studio Rumah Manis Rumah, Pangsapuri Seri Mengkuang 🙂 Model: Ilham Syahmi dan Ummi 😉 Photographer: …

Continue Reading
Anything About Me Photography

Tadi Masa Lapar..

..saya tenung gambar2 ni, terus jadi bertambah2 lapar dan dahaga.. gambar2 ni memang tak pernah tayang dalam blog. Gambar makanan pengantin yang dalam entri ni. Gambar pengantinnya kalau nak tengok jengah blog Cik Abang ni. Kalau nak tunggu saya yang masukkan sampai tahun depan punya tahun depan pun belum tentu keluar hehehe~ Ampun 🙂 Masa …

Continue Reading