Family, Photography

Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

Assalamualaikum semua ๐Ÿ™‚ Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya ekeke. Nasib baiklah jumpa pakej…

Read More

Green Art Studio, MNM Photography, My Hero Beso, Photography

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in gambar penyertaan babah. memang last…

Read More

Cuti2, Family's Activity, MNM Photography, Photography

PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang

akhirnya tertaip juga.. kami tiga beranak bukanlah peserta.. babah ilham encik photographer.. ummi ilham sebagai PA kepada encik photographer.. ilham pulak sebagai junior photographer.. hahaha   ok jom baca!     program start dari PTP.. kami ikut je la kemana babah bawak..     ni team ummi.. ORION SEAHORSE.. manager tentulah ankel nazame.. rumah kuning kooooo.. tapi baju kaler cream..…

Read More

Bisnes, Green Art Studio, Photography

Babah @ SN Style Seminar, Dewan UTHM Batu Pahat

ni cerita semalam.. kalau nak tunggu babah update blog bersawang dia.. memang takkkkkkkkkkkk la kan.. hehehe mula2 ingatkan seminar ni hari sabtu.. dah beriya nak ikut la.. babah pergi seminar kami berdua lepak2 rumah kak andak.. sekali hari ahad daaaaaaaaa.. tak dapek la nak ikut sebab ilham ada kelas.. ๐Ÿ™‚   SN Style Seminarย  Fotografi | Demonstrasi| Motivasi | Strategi…

Read More

Baby Portraiture, MNM Photography, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, Photography

Ilham Syahmi Portraiture

Projek babah 2 minggu lepas buat simple photoshoot untuk Hero Kechik kami Muhammad Ilham Syahmi ๐Ÿ™‚ Nanti Ilham dah besar boleh la tengok gambar2 dia time kecil hehehe. Ummi nak suruh babah framekan dan letak dalam bilik Ilham nanti ๐Ÿ™‚ Lokasi:ย Studio Rumah Manis Rumah, Pangsapuri Seri Mengkuang ๐Ÿ™‚ Model: Ilham Syahmi dan Ummi ๐Ÿ˜‰ Photographer: Babah (MnM Photography)   Jom…

Read More