Blog, Blogging Life, My Babywearing Journey, Nuffnang

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1… Read More Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai πŸ™‚

Blogger, Blogging Life, My Babywearing Journey, Nuffnang

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beli… Read More Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

Nuffnang

Jom Register NuffnangX

Saya dah register.. anda bila lagi? πŸ™‚ nah baca macamana nak claim blog kat NuffnangX credit info: NuffnangX Claim your blog on NuffnangX 18 September 2012 Signed up with NuffnangX? Awesome! Now you can find, follow and communicate with your favourite bloggers on mobile. To enhance your blog reading experience, you should claim and verify… Read More Jom Register NuffnangX

Blog, Nuffnang

Keranamu Gerhana Bulan.. *Tuan Blog Yang Jakun* ;p

*Tolong jangan ketawakan saya ye sebab blog saya tak sehebat blog orang lain:)* Saja2 mengulor menjengah Nuffnang nak tengok analytics blog picisan saya ni. Sekali tengok.. terbeliak mata mulut ternganga (mode: jakun sejuta kali ;)) hahahaha.. *tipu* tak pernah2 blog saya mencecah ke 900 unique visitors per day. Lepas tukar ke dot com dan menggunakan… Read More Keranamu Gerhana Bulan.. *Tuan Blog Yang Jakun* ;p