Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1…Continue reading Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai πŸ™‚

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beli…Continue reading Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!