Jom Register NuffnangX

Saya dah register.. anda bila lagi? 🙂 nah baca macamana nak claim blog kat NuffnangX credit info: NuffnangX Claim your blog on NuffnangX 18 September 2012 Signed up with NuffnangX? Awesome! Now you can find, follow and communicate with your favourite bloggers on mobile. To enhance your blog reading experience, you should claim and verify […]

Keranamu Gerhana Bulan.. *Tuan Blog Yang Jakun* ;p

*Tolong jangan ketawakan saya ye sebab blog saya tak sehebat blog orang lain:)* Saja2 mengulor menjengah Nuffnang nak tengok analytics blog picisan saya ni. Sekali tengok.. terbeliak mata mulut ternganga (mode: jakun sejuta kali ;)) hahahaha.. *tipu* tak pernah2 blog saya mencecah ke 900 unique visitors per day. Lepas tukar ke dot com dan menggunakan […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!