Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1 […]

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beli […]

Jom Register NuffnangX

Saya dah register.. anda bila lagi? 🙂 nah baca macamana nak claim blog kat NuffnangX credit info: NuffnangX Claim your blog on NuffnangX 18 September 2012 Signed up with NuffnangX? Awesome! Now you can find, follow and communicate with your favourite bloggers on mobile. To enhance your blog reading experience, you should claim and verify […]

Help Rumah Aman – Support the TLC Promise Me Campaign!

[sticky post for 48hours]   Jom sama2 membantu Rumah Aman. Donate hasil tabungan Nuffnang anda ke Rumah Aman. Saya sudah, anda bila lagi? 🙂 Credit info – Nuffnang Website: You can make a direct donation to Rumah Aman via online banking to Maybank2U, with the remark: “Nuffnang TLC Promise Me S2”. Donations should be directed to Rumah […]

DiGi iPhone 4 Life

..last but not least.. ;pDAY 4 1. Write a blog post with the title, “DiGi iPhone 4 Life”.2. In your blog post, include a photo of yourself with either one of these iPhone “frames”, like in these examples: 3. You can download the “frames” here and here, and you can use image editing software such […]

DiGi iPhone 4 Real

DAY 3 1. Write a blog post with the title, “DiGi iPhone 4 Real”. 2. In your post, tell us what you love about the DiGi iPhone 4 Plans. You can refer to this link for more information. 1. iGet Savings! Harga bulanan RM58 yang sangat berbaloi2.. 2. iGet More FREE.. Calls.. boleh call lama2 […]