Model Sambilan KSPSIJB

Saja je nak share, cerita model bidan terjun kita Encik Ilham Syamil tu ekeke. Buat-buat cukup korum untuk sesi photoshoot Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru (KSPSIJB). Nasib mood dia ok je boleh join kekawan lain tu. Eh tak payah fokus sangat kat model tu lah. Fokus kat info yang nak di sampaikan padaRead more

Unboxing McDonald’s Smurfs Happy Meal Toys

Budak sorang ni ha beriya suruh Ummi rakam dia nak cerita pasal koleksi McDonald’s Smurfs Happy Meal Toys. Koleksi baru 4 ketul jek pun. Ummi layankan je. Amboi kemain pilih lokasi kat Puteri Harbour nak shooting eh. Sampai Aqil cakap, “Macam pelakon je” hahaha. Pening Aqil layan Ilham dan Ummi. Saja je build self-confidence AbangRead more

Update Cerita Ilham Syamil Lagi

“Awak janganlah boring. Ummi saya ni saja ni memorikan kisah hidup anak-anak dia. Kalau awak tak nak baca tak pe.. Ummi saya tak kecil hati pun..” kata Syamil dalam hati. Hahahaha padahal Ummi dia yang buat cerita. Alhamdulillah Dr. Azhar kata Syamil dah ok. Tapi masih perlu consume Singular untuk kuatkan paru-paru dia. Inhaler punRead more

Update #5 – Ilham Syamil @ Columbia Asia Hospital

26 Mac 2017  Muka happy dapat jalan-jalan. Padahal dia tak tahu nak ke bilik physiotherapy. Sampai depan bilik je dah ada bunyi nak nangis. Bila dah nampak Kakak Syaira ni lagilah dia meraung. Tapi Syamil dapat pujian, walau menangis beriya tapi dia antara budak yang tak meronta bila buat percussion atau suction. Nangis redho katanyaRead more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...