Cabaran 30 Hari Blogging | Day 25 – Sumber Inspirasi

cabaran blogging day 25 – sumber inspirasi setiap orang saya pasti ada sumber inspirasi untuk kejayaan hidup.. saya pun ada juga sumber inspirasi.. nak tahu siapa? of course la 2 hero kesayangan saya ni dan bakal hero2 akan datang insya Allah..   #throwback gambar raya 2013 white studio..   babah ilham  husband.. my better half.. boy friend..…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 25 – Sumber Inspirasi

Jom Belajar ABC Menggunakan Tanah Liat Bersama Abang Ilham Syahmi ;)

skema tak tajuk ummi ilham.. ekekeke.. semalam ronda2 Mr.DIY.. cari barang2 comel sikit.. budak kecil ni rambang mata tengok toys kat Mr. DIY.. kalau boleh semua dia nak.. paling tak boleh blah dia nak set memasak berwarna pink.. gulp! tapi bila pergi ke tempat lain.. dia cancel nak main masak2.. dia ambil pula bongkah2 ABC..…Continue reading Jom Belajar ABC Menggunakan Tanah Liat Bersama Abang Ilham Syahmi 😉

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komen…Continue reading Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 6 – My Love

jantung hati ummi.. tentulah.. jeng.. jeng.. jeng..     babah dan ilham.. babah ilham.. jodoh yang tak dijangka2 dari Allah.. berkenalan november 2007.. bertunang 17 mei 2008.. alhamdulillah selamat diijabkabulkan pada 18 oktober 2008.. berkongsi kisah suka duka hidup.. jatuh bangun.. seorang pendengar setia.. suami merangkap kawan baik saya dan kadang2 kawan gaduh ekekeke~ sedangkan…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 6 – My Love