Thanks Boss & BFF ;)

Assalamualaikum & salam Ramadhan.. Cerita tengahari tadi. Dah berkampung kat hospital ni, memang tak ada kerja lain la. Balik-balik tidur, bangun lapar.. makan. Sekali Yap dan Capt Haji bagitahu nak datang, dalam 15 minit lagi sampai. Bergegas Ummi bangun ahahaha. Diorang datang berempat dengan Kak Leen dan Wan sekali. Uncle Nazam je tercicir hahaha. Capt […]

Telekung Siti Khadijah

Rezeki hadiah hari jadi Ummi yang dah lepas banyak hari hehe.  Sepasang telekung Siti Khadijah. Thanks Nenek.   Semoga dikurniakan rezeki yang berlipat ganda. Semoga mendapat pahala yang berpanjangan selagi Ummi menggunakannya. Best juga pakai telekung Siti Khadijah ni lembut je kainnya. Sulamannya pun cantik. Thanks again Nenek.

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 […]

Ummi Ilham Turns 24.. Ehhhh.. 34! ;)

alhamdulillah diizinkan Allah untuk bernafas lagi. thanks Allah atas nikmat hidup yang sementara ni. thanks babah, ilham syahmi dan ilham syamil, pelengkap hidup ummi. tak dilupakan ilham syakir yang sedang berbahagia disisi Sang Pencipta. hari jumaat babah ajak makan luar celebrate birthday ummi in advance katanya. pucuk dicita ulam mendatang. balik kerja tak payah masak […]

Perjalanan Hidup Yang Ke 33 Tahun.. Alhamdulillah.. :)

alhamdulillah.. masih bernafas di muka bumi Allah.. thanks Allah.. thanks Babah dan Ilham for the birthday song.. punyalah susah babah nak record kan.. suruh sebut happy birthday ummi.. tetap nak sebut babah juga..┬áhari2 pun birthday babah kan.. yang kelakarnya, masa babah suruh nyanyi dia cakap “kejap eh..kejap” terus meluru lari masuk bilik.. kami berdua skodeng.. […]