• Thanks Boss & BFF ;)

    16/05/2018

    Assalamualaikum & salam Ramadhan.. Cerita tengahari tadi. Dah berkampung kat hospital ni, memang tak ada kerja lain la. Balik-balik tidur, bangun lapar.. makan. Sekali Yap dan Capt Haji bagitahu nak datang, dalam 15 minit lagi sampai. Bergegas Ummi bangun ahahaha. Diorang datang berempat dengan Kak Leen dan Wan sekali. Uncle Nazam je tercicir hahaha. Capt…

    Read more
  • Ummi Ilham’s 37 Years Journey of Life!

    16/05/2018

    Assalamualaikum.. Alhamdulillah 16 Mei muncul lagi. Menandakan usia Ummi semakin bertambah walaupun jiwa maintain muda.. oppsssss! Syukur masih diberi kesempatan bernafas. Masih boleh melihat suami dan anak-anak. Tiga tahun lagi dah nak cecah 4 series ui. Thanks Babah dan Abang Ilham yang buat surprise kat Ummi malam tadi. Sambut birthday kali ni special sikit kat…

    Read more
  • Telekung Siti Khadijah

    28/05/2017

    Rezeki hadiah hari jadi Ummi yang dah lepas banyak hari hehe.  Sepasang telekung Siti Khadijah. Thanks Nenek.   Semoga dikurniakan rezeki yang berlipat ganda. Semoga mendapat pahala yang berpanjangan selagi Ummi menggunakannya. Best juga pakai telekung Siti Khadijah ni lembut je kainnya. Sulamannya pun cantik. Thanks again Nenek.

    Read more
  • Ummi’s Birthday Treat at Seoul Garden, Angsana Johor Bahru Mall

    23/05/2017

    Hari Ahad Babah tanya nak makan kat mana? Ummi terus blur tak ada idea. Sekali teringat Kak Seri makan kat Dreamliner Airways Cafe. Buka FB tag Babah dengan harapan Babah baca. Masuk kereta jalan terus, tak cakap nak ke mana dalam hati mesti Babah dah baca review ni hahaha. Sekali sampai fly over highway Skudai…

    Read more
  • Happy 36th Birthday To Me

    16/05/2017

    Alhamdulillah terjaga dari tidur masih bernafas lagi. Syukur! 16 Mei 2017 genap 36 tahun. Dah tua dah Ummi Ilhams tapi jiwa masih 16 tahun ekekeke. 4 tahun lagi 4 series. Thanks arwah mak dan ayah yang melahirkan dan membesarkan. Tanpa mak ayah siapalah saya. Thanks suami dan anak-anak yang menerima diri isteri dan umminya seadanya…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: