My Birthday

Thanks Boss & BFF ;)

Assalamualaikum & salam Ramadhan.. Cerita tengahari tadi. Dah berkampung kat hospital ni, memang tak ada kerja lain la. Balik-balik tidur, bangun lapar.. makan. Sekali Yap dan Capt Haji bagitahu nak datang, dalam 15 minit lagi sampai. Bergegas Ummi bangun ahahaha. Diorang datang berempat dengan Kak Leen dan Wan sekali. Uncle Nazam je tercicir hahaha. Capt Haji siap bawa kek sebuku.…

Read More

My Birthday

Ummi Ilham’s 37 Years Journey of Life!

Assalamualaikum.. Alhamdulillah 16 Mei muncul lagi. Menandakan usia Ummi semakin bertambah walaupun jiwa maintain muda.. oppsssss! Syukur masih diberi kesempatan bernafas. Masih boleh melihat suami dan anak-anak. Tiga tahun lagi dah nak cecah 4 series ui. Thanks Babah dan Abang Ilham yang buat surprise kat Ummi malam tadi. Sambut birthday kali ni special sikit kat hospital, sebab Ummi menjaga Syamil…

Read More

My Birthday

Telekung Siti Khadijah

Rezeki hadiah hari jadi Ummi yang dah lepas banyak hari hehe.  Sepasang telekung Siti Khadijah. Thanks Nenek.   Semoga dikurniakan rezeki yang berlipat ganda. Semoga mendapat pahala yang berpanjangan selagi Ummi menggunakannya. Best juga pakai telekung Siti Khadijah ni lembut je kainnya. Sulamannya pun cantik. Thanks again Nenek.

My Birthday

Happy 36th Birthday To Me

Alhamdulillah terjaga dari tidur masih bernafas lagi. Syukur! 16 Mei 2017 genap 36 tahun. Dah tua dah Ummi Ilhams tapi jiwa masih 16 tahun ekekeke. 4 tahun lagi 4 series. Thanks arwah mak dan ayah yang melahirkan dan membesarkan. Tanpa mak ayah siapalah saya. Thanks suami dan anak-anak yang menerima diri isteri dan umminya seadanya walau banyak kekurangan. Thanks adik-adik…

Read More