Kelengkapan Bayi.. Beli Baru Atau Pakai Semula Yang Lama?

Assalamualaikum.. Hai uolls.. gigih Ummi menaip sambil baring nak buat entri ni ekeke. Sekarang blog banyak update through phone je. Nak hadap PC memang tak larat nak duduk lama. Saja nak berbual santai tentang persediaan menyambut orang baru. Saja nak tanya korang, untuk kelengkapan bayi, korang beli baru 100% atau pakai semula kelengkapan bayi terdahulu…Continue reading Kelengkapan Bayi.. Beli Baru Atau Pakai Semula Yang Lama?

402 total views, no views today

Ilham Syamil 1 Year 6 Months Breastfeeding Journey (27 Jan ‘15 – 27 Jul ‘16)

alhamdulillah syukur masih diberi kekuatan menyusukan ilham syamil dengan susu ibu,syukur masih ada lagi rezeki susu untuk adik syamil.walaupun kadang2 macam2 dugaan.macam air laut ada pasang surutnya.tapi Allah bagi juga peluang ummi susukan syamil.subhanallah. alhamdulillah. allahu akbar.maka nikmat Tuhan kamu manakah yang kamu dustakan? so breastfeeding journey kita berbaki 6 bulan lagi dik.mudah2an Allah permudahkan…Continue reading Ilham Syamil 1 Year 6 Months Breastfeeding Journey (27 Jan ‘15 – 27 Jul ‘16)