Green Art Studio MNM Photography My Hero Beso Photography

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in …

Continue Reading
Cuti2 Family's Activity MNM Photography Photography

PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang

akhirnya tertaip juga.. kami tiga beranak bukanlah peserta.. babah ilham encik photographer.. ummi ilham sebagai PA kepada encik photographer.. ilham pulak sebagai junior photographer.. hahaha   ok jom baca!     program start dari PTP.. kami ikut je la kemana babah bawak..     ni team ummi.. ORION SEAHORSE.. manager tentulah ankel nazame.. rumah kuning …

Continue Reading
Baby Portraiture MNM Photography My Hero Kechik - Ilham Syahmi Photography

Ilham Syahmi Portraiture

Projek babah 2 minggu lepas buat simple photoshoot untuk Hero Kechik kami Muhammad Ilham Syahmi 🙂 Nanti Ilham dah besar boleh la tengok gambar2 dia time kecil hehehe. Ummi nak suruh babah framekan dan letak dalam bilik Ilham nanti 🙂 Lokasi: Studio Rumah Manis Rumah, Pangsapuri Seri Mengkuang 🙂 Model: Ilham Syahmi dan Ummi 😉 Photographer: …

Continue Reading
MNM Photography Pregnancy Journey Pregnancy Photography Pregnancy Portrait

Pregnancy Bump Photoshoot (Week 25)

25 weeks already.. Alhamdulillah.. 15 weeks to go.. phewwwww 🙂 Semalam En. Nazir tiba2 plan kata nak ajak pergi buat outdoor photoshoot untuk mak2 buyong. Saya pun on je la, memang dah bagitau dia awal2, setiap bulan dapat sekeping gambar pun jadilah nak simpan buat koleksi. Lokasi: Hutan Bandar Mutiara Rini, Skudai, Johor. Gambar yang …

Continue Reading