Makanan Askar.. Mengimbau Kenangan Zaman Kanak-kanak

Assalamualaikum.. Kerja cuti tu? Ummi dan Babah cuti hari ni, carry forward cuti Hari Malaysia. Abang Ilham je la sekolah hari ni, sampai Syamil duk keluar masuk bilik mencari abang. Dia ingat abang pun cuti juga hehehe. Hari ni update santai-santai jek lah ya. Sambil-sambil Ummi terajin nak draft entri Travelog Sabah. Draft je tu,…Continue reading Makanan Askar.. Mengimbau Kenangan Zaman Kanak-kanak

1,180 total views, 1 views today

Jodoh Dan Ajal Itu Rahsia Allah.. Al-Fatihah Buat Limah Binti Lee

Al-Fatihah buat Limah binti Lee{6 Ogos 1993 – 31 Ogos 2015}semoga rohnya tenang bertemu Maha Pencipta. semoga Allah mengampunkan segala dosa-dosanya dan tempatkan rohnya di sisi orang2 yang beriman dan beramal soleh. jodoh itu rahsia Allah. tiada siapa yang dapat menyangkal. siapa sangka pakcik saya pak beng abang kepada arwah mak saya, yang dah berusia…Continue reading Jodoh Dan Ajal Itu Rahsia Allah.. Al-Fatihah Buat Limah Binti Lee

Rindunyaaaaa..

tengok2 video2 CSR PTP tiba2 mata terhenti pada susuk tubuh yang saya rindui. arwah mak! video dah berzaman ni.. mesti masa ni kami baru je pindah ke desa paya mengkuang. mak dan kawan baiknya mak idah. nampak gaya tengah berbual dengan pakistan jual karpet. ya Allah sedih pulak rasa hati bila nampak kelibat arwah mak.…Continue reading Rindunyaaaaa..

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 21 – Subjek Kegemaran Saya

cabaran bloggin day 22 – subjek kegemaran saya.. gulp! tetiba blur tot.. hahaha.. suka apa ek dulu.. hehehe..     suka Kemahiran Hidup kot.. sebab apa? suka part aktiviti-aktiviti yang ada dalam silibus tu.. masak-masak.. suka sebab dapat belajar masak2 dengan kekawan..yang saya ingat pernah buat kek dan masak nasi ayam masa form 3.. hehehe..…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 21 – Subjek Kegemaran Saya