Anything About Me

Ummi & Stokin Ben 10

Assalamu’alaikum.. Saja Ummi nak simpan sini buat kenangan. Hari ni Ummi menyasor teruk hahaha. Dah siap-siap nak pergi kerja dengan situasi yang terlambat (of course tak dapat balik sharp 4.30pm) Ummi turun dan sauk stokin baru. Ecehhh.. stokin untuk naikkan semangat berkerja lah kekonon. Lepas tu terus masukkan dalam beg, sebab nak pakai masa dalam …

81 total views, 1 views today

Continue Reading
Anything About Me Blogging Life

Hernee Nazir’s Youtube Channel Reached 100 Subscribers! Thanks Everyone!

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. terima kasih buat semua subscribers. Youtube channel orang lain dah beribu riban. Ummi baru je cecah 100 ekekeke. Poyo je lebih kan hehehe. Nak dapat 100 subscribers pun jenuh tau. Almaklumlah ni channel makcik-makcik kampung je ekeke. Untuk yang belum subscribe, sila subscribe sekarang. Ini adalah paksaan! hahaha. Kejam betul. 520 total views, 1 views …

520 total views, 1 views today

Continue Reading
Anything About Me

Ummi & Tudung Putih

Hari ni Ummi bertudung putih berkabung sempena pemakaman jenazah Almarhumah Enche’ Besar Hajah Khalsom Binti Abdullah, bonda Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar. Ilham punya songkok dah upgrade kain putih Opah beri, Ummi sematkankan jarum peniti. Muka Ummi terpaksa diblurkan supaya korang tak kemurungan. Jarang Ummi bertudung putih. Dulu masa study ada kot stok tudung putih. …

Continue Reading
Anything About Me

Yesss! Bebas Hutang PTPTN

Alhamdulillah dah dapat surat kelulusan permohonan pengeluaran dari KWSP. Fuhhh lega yang amat. Maka selesailah hutang piutang Ummi dengan PTPTN. Nasiblah ada potongan KWSP bulanan kalau tak masih gigih membayar hutang PTPTN. Dah namanya meminjam wajiblah bayarkan. Nak merungut pun tak guna haha. Korang yang cukup syarat nak membayar hutang pinjaman PTPTN dengan duit KWSP …

Continue Reading