Anything About Me My Hero Beso

Monday’s Lunch 210817

Oleh kerana terbangun lambat, maka Ummi pun berfikir-fikir apa nak makan untuk lunch hinggalah fikiran Ummi singgah ke Subway. Nak cari makan sihat katanya cehhhh. Whatsapp Babah, ajak pergi Subway lunch hour. Babah pun setuju. Yessss! Maka lunch kami berdua set Rosted Beef yummmmehh. Siap tapaukan set Everyday Value Meal BBQ Chicken lagi kekawan kat …

Continue Reading
Anything About Me

Yesss! Bebas Hutang PTPTN

Alhamdulillah dah dapat surat kelulusan permohonan pengeluaran dari KWSP. Fuhhh lega yang amat. Maka selesailah hutang piutang Ummi dengan PTPTN. Nasiblah ada potongan KWSP bulanan kalau tak masih gigih membayar hutang PTPTN. Dah namanya meminjam wajiblah bayarkan. Nak merungut pun tak guna haha. Korang yang cukup syarat nak membayar hutang pinjaman PTPTN dengan duit KWSP …

Continue Reading
Anything About Me

Hasil Menternak Lemak

Tahniah lah ye Puan Hernee. Tahun lepas beriya jaga makan. Lepas raya terus ke Lautan Hindi diet makanan sihat tu. Hadoiiiii. Patutlah seluar pergi kerja semua macam makin kecil rupanya tuan dia yang membesar bagai johan. Esok jogging tanpa henti 3 jam lah hahaha. Harap-harap tak ponteng kelas aerobik lepas ni hehehe. Jom lah start …

Continue Reading
Anything About Me Colleagues

Zafeena Fitness Bersama Cikgu Shasha

Oleh kerana kelas aerobik hari ni dibatalkan, maka marilah kita gali gambar-gambar lama berzafeena bersama Cikgu Shasha yang comel. Syok juga berzafeena ni rupanya. Apa tu Zafeena Fitness? Macam nama orang kan? hehehe. Zafeena Fitness ialah senaman kecergasan pertama jenama Malaysia. Zafeena sesuai untuk semua peringkat umur.Zafeena Fitness diilhamkan dengan kerjasama Pusat Sukan Kecergasan Malaysia …

Continue Reading
Anything About Me

5 Barang Idaman Dari Lazada

hai uolls. ni ha ummi ilhams nak share ni. buka2 internet ternampak LAST MINUTE CNY SHOPPING! mau tak teruja tengok kan. terjojol biji mata. harga pula banyak sangat diskaunnya sehingga 88% hoiiii. rupa2nya Lazada tengah buat RED HOT SALES http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/ uolls. eh sempat lagi ummi nak berangan ni. terus terkeluar dan terbayang2 5 barang2 idaman …

Continue Reading
Anything About Me Shaklee Biz Tsunami Shaklee

Macamana Saya Urus Masa Untuk Bisnes & Urusan Lain

Memang agak pening kalau difikirkan.. kalau boleh nak ada tangan banyak macam sotong..Capai sana capai sini.. kadang2 time masak pun sempat lagi layan soalan2 customer..Selalunya saya akan listkan atau buat nota kat mana2 supaya saya tak lupa..Andai kata saya lupa buat sesuatu tu memang kelautlah jadual saya hari tu..Kenalah kejar balik selit2 masa2 yang ada …

Continue Reading