Maka Berjogetlah Si Lemak Sambil Bertepuk Tangan.. Syabas Ummi!

“Akak punya blog macam restoran” kata seorang blogger tu.. you know who you are hehehe. Nah akak buka restoran lagi. Tapi koleksi makanan sepanjang honeymoon dengan Syamil di hospital haha. Boringkan tak ada kerja kita snap lah gambar makanan. Menu makanan di Cafe Columbia ni memang sedap. Tapi tak lah semua menu Cafe yang akak makan…Continue reading Maka Berjogetlah Si Lemak Sambil Bertepuk Tangan.. Syabas Ummi!

Foods Review | Takoyaki Sedap By Hakinaqi Takoyaki

blog herneenazir.com memang tak lepas dari cerita makan.. makan.. dan makan.kali ni saya nak cerita pasal takoyaki sedap beli dari officemate department sebelah encik hakim.sebelum ni saya dah test beli yang dah siap masak. dah selamatlah dalam perut.tetiba rasa bersalah sebab tak beli bawa balik ke rumah.jadi teruslah saya order takoyaki frozen dari Hakinaqi Takoyaki…Continue reading Foods Review | Takoyaki Sedap By Hakinaqi Takoyaki