• Lunch Di Sushi King Bersama Babah & Syamil

    02/11/2017

    Cerita lepas dari Syamil discharge wad hari tu. Kami ke AEON Bukit Indah sekejap Babah nak cari kasut. Lepas dapat kasut Babah, singgah kejap ke Sushi King. Aban Ilham sekolah masa ni, kalau dia tahu konfem frust hehe. Buat pertama kali ajak Babah makan di Sushi King hehehe. Redho je pakcik ni dengan permintaan Ummi…

    Read more
  • Maka Berjogetlah Si Lemak Sambil Bertepuk Tangan.. Syabas Ummi!

    01/04/2017

    “Akak punya blog macam restoran” kata seorang blogger tu.. you know who you are hehehe. Nah akak buka restoran lagi. Tapi koleksi makanan sepanjang honeymoon dengan Syamil di hospital haha. Boringkan tak ada kerja kita snap lah gambar makanan. Menu makanan di Cafe Columbia ni memang sedap. Tapi tak lah semua menu Cafe yang akak makan…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Makan Domino’s Pizza Je

    24/03/2017

    Walaupun hari ni tak dapat makan dengan Geng Jumaat, tapi Ummi tetap nak post juga rutin entri Friday’s Lunch hehe. Sorry Geng Jumaat. Insha Allah next week kita bersiaran. Minggu ni Ummi lunch dengan Adik Syamil dan Babah je. Abang Ilham tengah berbahagia dengan Mommy Ngah di Thomas Town. Tengahari Babah tapaukan Ummi Domino’s Pizza…

    Read more
  • Foods Review | Takoyaki Sedap By Hakinaqi Takoyaki

    18/11/2015

    blog herneenazir.com memang tak lepas dari cerita makan.. makan.. dan makan.kali ni saya nak cerita pasal takoyaki sedap beli dari officemate department sebelah encik hakim.sebelum ni saya dah test beli yang dah siap masak. dah selamatlah dalam perut.tetiba rasa bersalah sebab tak beli bawa balik ke rumah.jadi teruslah saya order takoyaki frozen dari Hakinaqi Takoyaki…

    Read more
  • 7th Anniversary Dinner Treat 18 Oct ‘15 @ The Substitutes Kithchen, Dataran Larkin

    29/10/2015

    oh lamanya tak bersiaran dari blog chokia ni. puan belog busy yang amat. start dari awal bulan busy dengan training volleyball dan netball. balik rumah dah penat, nak on PC pun tak larat. ngempengkan syamil dengan ummi sekali jalan hehehe. eh dah melalut cerita lain pula. kan nak cerita pasal dinner treat sempena wedding anniversary…

    Read more
1 2 3 25
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: