Happy 31st Birthday.. To The King of My Heart ;)

Ucapan yang serius šŸ™‚ Selamat Hari Lahir buat suami tersayang.. Semoga sentiasa berada dibawah rahmat Illahi.. Semoga panjang umur dan dilimpahi dengan rezeki yang halal.. Semoga segala cita2 dan impian kita akan dimakbulkan oleh-Nya.. Amin.. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang kepada saya untuk menikmati hari2 indah bersama suami tersayang.. Terima kasih untuk bonda […]

Mencari Ketam

Last Saturday nite saya tiba2 rasa teringin nak makan Ketam Masak Sambal masakan mak.. saya inform hubby n plan ngan dia nak gi Tanjung Nelayan (ujung kampong) nak beli ketam fresh dari laut.. dah lama rasenye x makan ketam..best nye x sabar nak tunggu esok.. (nasib baik malam x mimpi..hehe) Ari Sabtu tu around 10am […]

2nd Anni

Alhamdulillah..ari nie 26/11 genap 2 tahun aku knal ngn hubby..rase syukur yg amat sgt..kadang2 aku rase cam dlm mimpi lak..hehehe..smpai je dr BP ktorang x balik umah dulu..ktorang gie destinasi yg dah di rancang awl2 lg..hehehe..tekak aku nie tringin sgt nak mkn kat Kenny Roger’s..emmm..pe lagi ktorang pn gi ler ke Plaza Angasana jap..hehehe..sbnarnye mase […]