• Happy 31st Birthday.. To The King of My Heart ;)

    09/02/2011

    Ucapan yang serius šŸ™‚ Selamat Hari Lahir buat suami tersayang.. Semoga sentiasa berada dibawah rahmat Illahi.. Semoga panjang umur dan dilimpahi dengan rezeki yang halal.. Semoga segala cita2 dan impian kita akan dimakbulkan oleh-Nya.. Amin.. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang kepada saya untuk menikmati hari2 indah bersama suami tersayang.. Terima kasih untuk bonda…

    Read more
  • Hospital + Angsana

    01/01/2009

    Semalam kan saya kena gie wat follow up check up kat Puteri Specialist Hospital.. Emm..kitorang smpai hospital around 1.55pm.. TkedekĀ² parking keta n smpai klinik Dr. Ding around 2pm.. SampaiĀ² je register n saya dpt turn no.6..X ramai org lagi rupenye..kira ok la gak.. Sepanjang menunggu saya try contact cousin yg keje kt sane..Emm..die tgh…

    Read more
  • Mencari Ketam

    15/12/2008

    Last Saturday nite saya tiba2 rasa teringin nak makan Ketam Masak Sambal masakan mak.. saya inform hubby n plan ngan dia nak gi Tanjung Nelayan (ujung kampong) nak beli ketam fresh dari laut.. dah lama rasenye x makan ketam..best nye x sabar nak tunggu esok.. (nasib baik malam x mimpi..hehe) Ari Sabtu tu around 10am…

    Read more
  • 2nd Anni

    26/11/2008

    Alhamdulillah..ari nie 26/11 genap 2 tahun aku knal ngn hubby..rase syukur yg amat sgt..kadang2 aku rase cam dlm mimpi lak..hehehe..smpai je dr BP ktorang x balik umah dulu..ktorang gie destinasi yg dah di rancang awl2 lg..hehehe..tekak aku nie tringin sgt nak mkn kat Kenny Roger’s..emmm..pe lagi ktorang pn gi ler ke Plaza Angasana jap..hehehe..sbnarnye mase…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: