• Burberry Inspired Pashmina by Anggun Zara

    01/12/2011

    Hoyeaaahh.. gila pashmina lagi 😉 Selasa order kat Anggun Zara, Rabu dah sampai. Sukeeee.. Actually saya beli 2 helai, black and cream.. Yang sempat saya tayang ni of course la yang black. Komen saya, sangat best pakai pashmina ni. Kainnya lembut dan sejuk. Haruslah saya usha2 lagi macam ni. Yang penting saya suka shopping kat…

    Read more
  • Anak Tudung Anggun Zara

    15/11/2011

      Koleksi anak tudung lagi.. ye kali ni saya beronline shopping kat Anggun Zara pulak. Tudung kat AZ ni pun cun2 tau, memang rambang mata tengok. Saya tengok AZ restock anak tudung ni, maka dengan sepantas kilat saya meng’order’ 🙂 07 CREAM –  AVAILABLE 04 HITAM – AVAILABLE 03 GOLD BROWN – AVAILABLE 05 PUTIH – AVAILABLE 05 PURPLE – AVAILABLE…

    Read more
  • Yeay! Pashmina 3 Tones Dah Sampai

    01/11/2011

    Pashmina ni saya beli dari Ernie Khairina Collections dah sampai semalam. Sukaaaaaaaaaaaa.. beli senyap2 jek ni.. 😉     Saya beli 2 helai, coffee brown dan ash grey, sehelai RM18 je. Malam kat rumah sempat la try sekejap. Belum dapat try sepenuh hati lagi 🙂     Inilah rupa paras pashminanya, saja tak bukak lipatan…

    Read more
  • Melaram Pashmina Baru ;)

    28/10/2011

    Pitamsss la.. snap gambar sendiri 🙂 Sila jangan muntah ijoooo..hehehe.. Pashmina Balqis ni baru je sampai last 2 weeks. Saya beli kat Colourful Collection. Saya beli 2 helai corak sama kaler je lain. Sehelai lagi ni baru je pakai pagi ni kaler keturqoise2an dan yang kat bawah kepepel2an. (aeh ada ke bahasa tu ;))  …

    Read more
  • Green Brooch From Butik Nara

    11/12/2009

    Saya dah terima ‘special gift’ from Butik Nara. Brooch berwarna hijau ni la yang saya dapat. Thanks Kak Nara, i really appreciate it. Memang kebetulan tak ada koleksi brooch hijau. Kebanyakan brooch saya permatanya warna pink dan putih. Brooch ni di courier bersama2 sehelai lagi tudung hasil ‘shopping secara berhemah’ yang saya buat 2 hari…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: