Anak Tudung Anggun Zara

  Koleksi anak tudung lagi.. ye kali ni saya beronline shopping kat Anggun Zara pulak. Tudung kat AZ ni pun cun2 tau, memang rambang mata tengok. Saya tengok AZ restock anak tudung ni, maka dengan sepantas kilat saya meng’order’ 🙂 07 CREAM –  AVAILABLE 04 HITAM – AVAILABLE 03 GOLD BROWN – AVAILABLE 05 PUTIH – AVAILABLE 05 PURPLE – AVAILABLE […]

Yang Dinanti Dah Tiba

Semalam parcel dari Butik Nara dah tiba. Yeay! sangat happy tudung yang saya order hari Selasa dah selamat sampai ke tangan saya. Thanks to Abang Nara & Kak Nara yang menguruskan jual beli online ni. Cepat betul diorang buat kerja. Kata En. Nazir, abang posmen yang datang hantar parcel ni ketuk pintu rumah macam nak […]

Petua Anak Tudung Syria Tak Melekap

Tajuknya seakan-akan serius tapi jangan risau petua ringkas saja dari saya. untuk pemilik-pemilik tudung syria, sekiranya anda ingin anak tudung yang elok dan muncung ke hadapan tanpa kelihatan melekap di muka, anda hendaklah menetas.. bukan menetas telur ya.. tetaskan sedikit dihujung anak tudung tersebut. Insya’Allah nampak muncung bila dipakai dan anda perlu meng’adjust’ sedikit semasa […]

Tudung baru

Lupe nak story la..nie tudung baru saya.. hehehe..saje je nk menambahkn koleksi.. x byk pun..baru ade 2 jek..nti nk cari lg.. tudung nie saya beli mase balik BP ari tu.. belikn utk diri sendiri 1..mak sendiri 1..MIL 1.. adil kan? hehehe~ bukan bodek tau.. mmg niat nk blikan dorg sorg satu.. dah 2x pakai..mase balik […]