Keywords, Nuffnang

Malang Nasibmu Wahai Rafiqin Darwisy.. Ada Orang Doakan Kamu Meninggal Dunia..

Sedang orang lain sibuk bercerita mengenai Rafiqin Darwisy yang mencari publisiti murahan tu, saya hanya membaca sahaja. Tak berminat nak mengulas lebih lanjut. Dalam hati ada la juga rasa geram dekat budak hingusan tu.  Masa saya duk menjengah keywords tadi, terjumpalah  keyword ni, “rafiqin darwisyi” dan “rafiqin darwisy meninggal dunia”. Rasanya ni balasan dari kerja… Read More Malang Nasibmu Wahai Rafiqin Darwisy.. Ada Orang Doakan Kamu Meninggal Dunia..

Keywords

Review Bilik Ahmad Berdaki

setahu dan seingat saya, saya hanya buat foods review saja. tapi yang ni, dia cari “review bilik ahmad berdaki”. nak gelak je rasanya. cuba fikir dia nak cari apa? samada nak cari bilik si ahmad yang berdaki atau dengan kata lainnya bilik dia yang selekeh, tak kemas, selebet etc.. atau dia nak cari bilik si… Read More Review Bilik Ahmad Berdaki

Blog, Keywords

Blogspot "Mak Buyung" Raya

Apakah yang awak cari sebenarnya??? Blogspot “Mak Buyung” Raya??? Pelik bunyinya kan. hehehehe~ Siapakah gerangan yang mencari “mak buyung raya” tu ek? Tiba-tiba terjumpa blog saya yang “bukan nak buyung” hehehehe~