• Keywords

    “Salah Ke Jadi Gemok”

    Syahdu hati Ummi baca keyword hari ni hahaha. Ketawa dalam tangisan kejap. “Salah Ke Jadi Gemok” Harap bersabar ya dik non. Tak salah pun jadi gemok. Awak jangan sentap-sentap tau. Buat relax je. Ummi pun sejak menggemuk ni ramai je orang bagi statement menyayat hati hahaha. Gemuk salah, kurus salah. Kita tenang-tenang je. Marilah kita berusaha mengurus semula. Hati senang, cukup dan terlebih makan memang macam ni hehe. Jangan lupa bersenam tau dik. Makan tu makan juga, senam jangan lupa. Doakan Ummi istiqomah main netball ada la juga keluar peluh ni ha. Nanti kalau ada orang cakap awak gemuk lagi awak senyum je. Kalau rajin awak jawab la macam ni.…

  • Keywords

    Jangan Ler Marah Kalau Tak Jumpa “Bisik Pada Langit” Online

    Siapa yang marah tu? Entah la Ummi pun tak tahu. Semalam duk membelek statistic blog, sekali Ummi terpandang search terms (keywords) di blog Ummi. Baca dari atas ke bawah dan terjumpa ayat yang membuatkan Ummi gelak sambil membayangkan muka orang yang search ni tengah membebel dan marah hahaha. Keywords nya.. bisik pada langit online movie la bodoh Adoiii ganasnya awak..hahaha. Marah sangat dah ni agaknya. Filem tu tengah tayang di pawagam dik. Memang tak ada online lagi kot kecuali dicetak rompak. Kalau ada online cuma trailernya ja. Boleh tengok post akak kalau awak nak tengok trailer ya. Akak pun teruja nak tengok full movie. Tapi akak bersabar lagi ni hehehe.…

  • Keywords,  Nuffnang

    Kalau Sosilawati Hilang.. Confirmlah Dengan Hidung2 Dia Pun Sama Hilang.. Ye Tak?

    Saja check keyword Nuffnang, tiba2 ada orang mencari “HIDUNG SOSILAWATI HILANG” lawak apakah yang orang ni nak buat saat2 polis tengah menjejaki kehilangan. Kalau dah Sosilawati hilang confirmlah dengan hidung2 dia sekali hilang, betul tak? Nah.. baca je lah yang saya copy paste dari Utusan Malaysia Online ni.. 🙂 Kereta Sosilawati, peguam ditemui Oleh ZAINAL AZHAR MOHAMEDpengarang@utusan.com.my     SUBANG JAYA 6 Sept. – Siasatan kes kehilangan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya menunjukkan perkembangan apabila kereta milik beliau dan peguamnya ditemui di dua lokasi berbeza malam ini.   Kereta BMW milik Sosilawati, 47, ditemui di Pangsapuri Angsana USJ1 di sini diikuti kereta milik peguamnya di sebuah kawasan perumahan berhadapan Dorsett…

  • Blog,  Keywords,  Nuffnang

    Abang Siapakah Seorang Gay Ni??? Haiyooo.. Macamana Boleh Jadi Gitu??? ;p

    Terkejut beruk makcik pagi ni. Ada orang mencari abangnya yang seorang gay di sini hehehe. Dahsyat sungguh, terang2an bagitahu kita abang dia gay. Kan dah kantoi hehehe. Saja je kan. Dah lama tak check keyword kat Nuffnang. Sekali terjumpa “Abangku sorang gay” daaaa. Hari tu lagi best, ada orang cari hantugigi.com hehehe. Itu sah2 pasal cerita sobat saya Cdot si hantu gigi tu kan hehehe. ©Hernee Nazir – Congrats tu Mummy Dasy yang dah ehem2 lagi :p

  • Keywords,  Nuffnang

    Perbuatan Ini Adalah Haram dan Sangat Tidak Patut Dilakukan..

    … ia juga sangat2 membuatkan empunya blog menjadi takut dan seram2 sejuk membaca. Apakah masalah hamba Allah ini??? Tergamakkah dia bermain pondok2 dengan kawan baik suami dia dan isteri kawan baik suaminya itu. Kalau main pondok2 tak jadi masalah, kalau benda yang melencong tu, sila jangan cari di sini ya. Ini blog tak ada cerita itu macam. ©Hernee Nazir – nak melelapkan mata seketika..

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: