Jawatan Kosong Di Pelabuhan Tanjung Pelepas Gelang Patah Johor

TEMUDUGA TERBUKA: PRIME MOVER OPERATOR (300 KEKOSONGAN) PELABUHAN TANJUNG PELEPAS SDN BHD Korang kalau ada saudara mara jiran tetangga yang memerlukan pekerjaan boleh cuba jawataj kosong ni ya. Ada 9 lokasi pilihan di seluruh Semenanjung Malaysia untuk anda hadiri sesi temuduga terbuka.  Maklumat penuh dan syarat-syarat kelayakan boleh rujuk poster ya. Cubalah mana tahu rezekiRead more

Jawatan Kosong: Pelatih Operasi

Untuk sesiapa yang berminat, kalau ada adik2 lelaki, abang, anak buah lelaki yang memerlukan pekerjaan, cubalah apply jawatan kosong tu. Cepat tau, tarikh tutup hujung bulan ni 🙂 Kelayakan: 1.Warganegara Malaysia 2. Minimum SPM 3. Lelaki 4. Umur antara 18 tahun hingga 30 tahun 5. Sihat tubuh badan, penglihatan yang baik dan tidak rabun warnaRead more

Untuk Yang Memerlukan Pekerjaan ;)

Bukan tak ada modal nak update blog, tapi saja je nak promote jawatan kosong kat PTP ni. Ikutkan ada entry tertunggak, farewell lunch for Kak Mira. Tapi agak kemalasan nak upload gambar. Tunggu mood rajin datanglah ye 🙂 Sesiapa yang berkelayakan bolehlah jengah website PTP and apply below positions. Saja share info kat sini rasanyaRead more

Iklan Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41 – Majlis Amanah Rakyat (MARA)

 Peluang kerjaya bersama MARA. Sesiapa yang nak mencuba bolehlah klik di sini.. Iklan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41 Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41 Antara bidang/ subjek yang ditawarkan. Jomlah cuba, saya pun nak mencuba mana tahu ada rezeki. Untung sabut timbul untung batu tenggelam hehehe. Tarikh permohonan: 19Read more

Marine Pilot Trainee

ada job vacancy kat department saya as a Marine Pilot Trainee. sesiapa yang berkelayakan boleh mohon online kat website PTP Requirement: Master (Class 1), First mate (Class 2) Certificate of Competency or its equivalent Experienced Second Mate (Class 3) Certificate of Competency will be considered on case to case basis Below 40 years of ageRead more

Jawatan Kosong Terkini

Kepada yang sedang mencari kerja. Rajin-rajinlah ke laman Jawatan Kosong Terkini [Find all information about info terkini jawatan kosong,job vacancy,kerja kosong,jawatan kosong,iklan jawatan kosong felda,kerajaan,swasta,mardi,kastam,peluang kerja,kerja sambilan,part time job,resume,tips…we search for you!!!] Semoga pencarian anda berhasil. Good luck!