herneenazir[dot]com

Untuk sesiapa yang berminat, kalau ada adik2 lelaki, abang, anak buah lelaki yang memerlukan pekerjaan, cubalah apply jawatan kosong tu. Cepat tau, tarikh tutup hujung bulan ni :)


Kelayakan:

1.Warganegara Malaysia
2. Minimum SPM
3. Lelaki
4. Umur antara 18 tahun hingga 30 tahun
5. Sihat tubuh badan, penglihatan yang baik dan tidak rabun warna
6. Tinggi minimum 155 cm
7. Penguasaan Bahasa Inggeris asas  adalah  satu kelebihan

 

PERMOHONAN DIBUKA  SEHINGGA 30 APRIL 2011


SILA HANTAR RESUME, SALINAN SIJIL-SIJIL SERTA SEKEPING GAMBAR BERUKURAN PASPORT KE JABATAN SUMBER MANUSIA, PELABUHAN TANJUNG PELEPAS SDN BHD.

 

DI ALAMAT :-

JABATAN SUMBER MANUSIA, PELABUHAN TANJUNG PELEPAS SDN BHD, BLOK A, WISMA PTP, JALAN PELABUHAN TANJUNG PELEPAS, TST 507, 81560 GELANG PATAH,JOHOR DARUL TAKZIM

Bukan tak ada modal nak update blog, tapi saja je nak promote jawatan kosong kat PTP ni. Ikutkan ada entry tertunggak, farewell lunch for Kak Mira. Tapi agak kemalasan nak upload gambar. Tunggu mood rajin datanglah ye :) Sesiapa yang berkelayakan bolehlah jengah website PTP and apply below positions. Saja share info kat sini rasanya tak tutup lagi iklan ni hehehe. Pandai2 je saya ni kan. Tak pe la.. “sharing is caring”

 

[Credit to: PTP Website]

Manager Marine (BAKAL SE’DEPARTMENT’ DENGAN SAYA ;))

Requirements:

 

Senior Technical Executive (Quality Control) (4 Vacancies)

Requirements:

Responsibilities:

 

Communication Executive

Responsibilities

Requirements

 

Senior Executive, Business Development and Client Servicing (1 Vacancy)

Job description:

Responsibilities:

 

For more info.. silalah terjah Job Vacancies @ PTP

Sekian dari “SAYA YANG BUKAN ORANG HR” ;)

 Peluang kerjaya bersama MARA. Sesiapa yang nak mencuba bolehlah klik di sini..
Iklan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41
Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41

Antara bidang/ subjek yang ditawarkan. Jomlah cuba, saya pun nak mencuba mana tahu ada rezeki. Untung sabut timbul untung batu tenggelam hehehe.

Tarikh permohonan:
19 Ogos – 19 September 2010

©Hernee Nazir – Masih gigih mencuba nasib :)

30. 11. 2009

ada job vacancy kat department saya as a Marine Pilot Trainee. sesiapa yang berkelayakan boleh mohon online kat website PTP

Requirement:

  • Master (Class 1), First mate (Class 2) Certificate of Competency or its equivalent
  • Experienced Second Mate (Class 3) Certificate of Competency will be considered on case to case basis
  • Below 40 years of age with excellent health
  • Able to work in shift
  • Excellent interpersonal and leadership skills
  • Computer literate

Selamat mencuba!

post signature

11. 09. 2009

Kepada yang sedang mencari kerja.

Rajin-rajinlah ke laman Jawatan Kosong Terkini

[Find all information about info terkini jawatan kosong,job vacancy,kerja kosong,jawatan kosong,iklan jawatan kosong felda,kerajaan,swasta,mardi,kastam,peluang kerja,kerja sambilan,part time job,resume,tips…we search for you!!!]

Semoga pencarian anda berhasil.

Good luck!

post signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: