Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 2

ok sambungan dari entry semalam Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 1.. lepas tengok performance kitty dan daniel, kami cepat2 queue untuk join aktiviti Wishful Studio..   antara aktivit yang ada..   pintu masuk ke jewellery making & costume dress.. tapi kami beratur nak masuk ke Cookie Studio &…Continue reading Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 2

Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 1

cerita hari Khamis lepas..awal2 dah plan nak ke sini memandangkan tinggal beberapa hari lagi puasa..pilih hari khamis sebab babah ilham cuti..so pagi khamis yang tak berapa nak awal pagi kami bersiap ke sini..     actually special promo voucher ni saya beli masa diorang buat promo kat plaza angsana..masa tu kebetulan jaga booth kelab susu…Continue reading Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 1

Foods Review | R&H Cafe (Sate Maharani), Muar

lokasi makan2 kami untuk di review kali ni.. nun di muar johor.. kebetulan kan majlis kahwin sepupu saya.. jadi ambil kesempatan nak menikmati sate muar di pagi hari.. gitewwwwww! Restaurant name: R&H Cafe (Sate Maharani)Address: 130, Jalan Maharani (across the road from the central bus station and wet market)Map: http://goo.gl/maps/XfXaSGPS: 2.050540,102.570408Hours: 7:30am to 12:30pm (Closed…Continue reading Foods Review | R&H Cafe (Sate Maharani), Muar