Pregnancy | First Blood Sugar Profile (BSP) Untuk Pregnant Musim Ini :p

assalamualaikum..  😉 dalam entry lepas saya ada bagitau MGTT Yang Kantoi Menyebabkan BSP jadinya, hari Ahad lepas gigih la ummi ilham jadi pengunjung setia Klinik Desa Paya Mengkuang. pagi yang tak berapa nak pagi mak dah terpacak kat KDPM. sesi 1 – 8.30am sesi 2 – 11.30am sesi 3 – 5.30pm sesi 4 – 8.30pm

Continue reading Pregnancy | First Blood Sugar Profile (BSP) Untuk Pregnant Musim Ini :p

Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre

cerita semalam yang indah. ecehhhhhhh~ oleh kerana ummi kebizian dengan bengkel babywearing 101 hari sabtu. jadi anniversary celebration kami disambut lewat sehari. dah jadi rutin, time anniversary mesti nak makan luar dengan hero2. hehe. tempat pilihan. of course ummi la yang tukang cari port makan tu. kalau tanya babah nanti dia tanya ummi balik nak

Continue reading Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre

Info Sharing | Seminar Transformasi Keluarga–1 November 2014 @ Maktab Sultan Abu Bakar, Johor Bahru

jom kawan2 menambah ilmu.. insyaAllah kalau tak ada aral melintang. saya cuba untuk hadirkan diri ke program ni. nampak penceramahnya hebat2.     “SEMINAR TRANSFORMASI KELUARGA” Jalan Menuju Jannah Hari/ Tarikh: Sabtu, 1 November 2014 Masa: 8.30 am – 5.00pm   Awam – RM150 Early Bird – RM80 Pelajar – RM100 Early Bird – RM60

Continue reading Info Sharing | Seminar Transformasi Keluarga–1 November 2014 @ Maktab Sultan Abu Bakar, Johor Bahru

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: