Family's Activity, Ilham Learning Phase, Ilham's Bonding Time

Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p

seperti yang dijanjikan ahad nak bawa hero2 kecil kami melawat kawan2 di zoo johor.lepas zohor, makan2 siap2 terus keluar. nekad walaupun cuaca macam nak hujan.dalam perjalanan tu dah mula hujan rintik2.babah cakap kat ilham “macamana ni am hari dah hujan”dia kata “tak apa bah.. kita tunggu je dalam kereta”hahahahaha.. animals punya pasal sanggup tu. ada… Read More Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p

Family's Activity, Ilham's Bonding Time, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, My Hero Kechik - Ilham Syamil, Weekend

Mandi Manda @ Legoland Water Park

cerita tertangguh tertunggak lagi. cerita bermandi manda di legoland water park. ummi tunaikan permintaan abang ilham yang nak mandi manda di legoland. dah lama sangat tak jejak kaki ke sana sejak annual pass expired. kesian abang ilham. jadi jomlah kita mandi manda. babah tak join sebab ada tournament badminton PTP. kami ke sana dengan nenek,… Read More Mandi Manda @ Legoland Water Park

Ilham's Bonding Time, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, My Hero Kechik - Ilham Syamil

“Opo To Tangai Lalang Puku Puku”

pada adik syamil, abang ilham memang penghibur dia lah kan. abang ilham joget sikit pun dia gelak tak henti. satu hari tu, ummi dengar abang ilham nyanyi kat dia sambil pegang tangan adik syamil. lagunya berbunyi.. ”OPO TO TANGAI LALANG PUKU PUKU” erkkkkk..ummi pun berasa sangat pelik lalu bertanya. ”ilham nyanyi lagu apa tu?” ”alaaa… Read More “Opo To Tangai Lalang Puku Puku”