Messy Play Sangat

Assalamu’alaikum.. Cerita terperap 3 bulan ekeke. Ummi ambila peluang kasi can abang-abang ni bermessy play selepas berlatih menanah bersama Cikgu Babah. Port latihan memanah tak lain tak bukan tanah lapang di office Tok Ayah. tapi sekarang Babah dah tukar port baru. Nanti cerita entri lain. Sekarang kita fokus kat messy play. View this post on…Continue reading Messy Play Sangat

93 total views, 2 views today

Jom Tolong Ummi Packing Baju Baby

Assalamualaikum.. Alhamdulillah baju-baju baby dah siap packing beberapa minggu lepas dibantu oleh abang-abang yang super duper excited nak tunggu kelahiran adik yang special ni. Ummi siap-siap susun ikut kategori. Eceh Ummi awak punya skema kategori kata dia hahaha. Ummi susun sesiap ikut set. Satu set mesti ada baju seluar, diaper, barut, mitten & bootie dan…Continue reading Jom Tolong Ummi Packing Baju Baby

570 total views, 2 views today

Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p

seperti yang dijanjikan ahad nak bawa hero2 kecil kami melawat kawan2 di zoo johor.lepas zohor, makan2 siap2 terus keluar. nekad walaupun cuaca macam nak hujan.dalam perjalanan tu dah mula hujan rintik2.babah cakap kat ilham “macamana ni am hari dah hujan”dia kata “tak apa bah.. kita tunggu je dalam kereta”hahahahaha.. animals punya pasal sanggup tu. ada…Continue reading Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p