IMBS Promo | Breastaurant Mug

BREASTAURANT MUG by Baitulmuslim Az Zaidee dibuka untuk tempahantarikh jangkaan siap : Pertengahan MacHarga : RM25/bj ( kos pos : RM10 SM/RM15 SS)warna : oren, hijau, biru 50% deposit di perlukan utk setiap tempahan #supportbreastfeeding#promotebreastfeeding#breastfeedingmommies#IMBSsupportbreastfeeding p/s siapa2 berminat boleh contact saya ye.. pm.sms.whatsappHernee | 012-7669877

Yeay! Ummi Belikan Kita Meja Study.. :)

**Scheduled entry**   poyo jek tajuk kan.. ummi tak dera ilham study ye.. ni upah sebab ilham jadi body guard ummi sepanjang hari Sabtu.. teman ummi jumpa customer.. teman ummi lepak2 sambil check stok kat kedai.. teman ummi pergi cari free gift untuk customer shaklee.. haaa.. habuannya.. nahhh ummi belikan meja.. ABC.. 123.. murah jek.. […]

Jom Singgah Kedai Kecil Berwarna Pink.. Ilham Mommy & Baby Shop @ Taman Nusa Perintis 2, Gelang Patah, Johor.

Kedai kecil saya ni dah beroperasi selama 7 bulan.. berkongsi perniagaan dengan adik kedua saya, Anna Fauziana.. tapi saya jarang2 expose that’s why ada yang tak tahu.. kedai ni diilhamkan dari nama anak saya “Ilham Syahmi” umminya dengan suka suki hati telah mengambil nama dia untuk kegunaan berniaga.. ampunkan ummi ilham don’t worry.. nanti ummi […]

Masihkah Kau Ingat.. :p

dengan blog herneenazir.com??? dengan puan belognya??? dengan hero besonya??? mahupun hero kechiknya??? ingat la.. ingat la.. pelisssss la ingatkan semula 😉 nahhhh.. kalau tak ingat cuba tengok gambar2 ni.. ingat tak? kalau yang ni? sure ingat kannnnn.. hmmmm.. ada yang tanya kenapa menyepi dari dunia blogging.. jawapan puan belog.. 1) tak cukup masa nak update […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!