Blogging Challenge, Ilham @ Playgroup GBOB, Ilham Learning Phase, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, Photo Challenge

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback ini gambar ummi dan ilham yang kepenatan baru habis play group Genius Baby On Board (GBOB). penat benor gaya tidur tu kan. sampai tak sedar ummi snap gambar.     masa ni ilham baru 1 tahun 3 bulan. pipi pun gebu lagi kan. memang selalu buat kes menangis time game parachute.…

Read More

Ilham Learning Phase, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Jom Belajar ABC Menggunakan Tanah Liat Bersama Abang Ilham Syahmi ;)

skema tak tajuk ummi ilham.. ekekeke.. semalam ronda2 Mr.DIY.. cari barang2 comel sikit.. budak kecil ni rambang mata tengok toys kat Mr. DIY.. kalau boleh semua dia nak.. paling tak boleh blah dia nak set memasak berwarna pink.. gulp! tapi bila pergi ke tempat lain.. dia cancel nak main masak2.. dia ambil pula bongkah2 ABC.. lepas tu jalan lagi terus…

Read More