PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

cerita weekend lepas. PTP Annual Dinner 2014 yang bertemakan “Retro Night”. jenuh juga sebenarnya nak memikirkan apa pakaian sesuai untuk mak buyong. kesian ilham kena tinggal dengan mama cu. sorry ye sayang, anak tak boleh bawa. kalau boleh bawa sah2 ummi angkut ilham.   ok jom tengok gambar. gambar yang cun tu dah tentulah dari DSLR babah.…Continue reading PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

Isi Perut Bagi Kenyang

Lepas kereta dah ok..kami terus plan nak isi perut dulu..kang duk sibuk pilih kain langsir..terpengsan kelaparan pulak.. tak berlengah kami terus ke KFC..dekat area situ juga.. makan dengan bersungguh² ya..perut sangat lapar gila..hehehe~ dah siap makan..kami terus ke Starworld Lighting..nak carikan Kak Andak kipas..kami pun beli kipas kat kedai ni..service dia bagus.. promoter nya Edwin..very…Continue reading Isi Perut Bagi Kenyang

Selamat Pengantin Baru Azie & Elly

Selamat Pengantin Baru saya ucapkan untuk Armizah dan Haslee..Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Sebagai kawan saya hanya mampun mendoakan..kerana saya juga masih mentah dalam alam rumahtangga.. Perancangan asal saya ke rumah pengantin dalam pukul 2pm..dah janji dengan Dida, Mummy Dasy dan Seed..kawan² yang saya jumpa saya pesan maklumat yang sama..tapi akhirnya saya yang terlambat..minta maaf…Continue reading Selamat Pengantin Baru Azie & Elly