• Aerodance & Zumba Class Dewan Desa Paya Mengkuang – 22/4/18

    04/05/2018

    Cerita dua minggu lepas, Ummi join Aerodance & Zumba Class yang pertama kali di adakan di Dewan Desa Paya Mengkuang. Ummi’s weight loss journey cekonon. Semenjak dapat invitation foo review berat Ummi yang dah mula turun menjadi statik kuang kaung kuang. Dalam fasa plateu gitu. Padan muka. Kena kerja keras lagi ni woi. Bagi yang…

    Read more
  • Riadah Petang 220318 Di Sireh Park

    13/04/2018

    Lama nampak perap gambar hahaha. Ini cerita 22 Mac, ada la perap dalam 3 minggu haha. Babah busy memancing masa ni, Ummi, The Ilhams dan Mommy Ngah beriadah di Sireh Park. Port favourite anak beranak buat masa ni. Sebelum ke sini, budak berdua ni kata dia lapar, Ummi bawa je lah bekal ayam yellow lauk…

    Read more
  • Riadah Pagi Empat Beranak – 220318

    02/04/2018

    Cerita riadah pagi empat beranak. Hari Khamis minggu lepas Ummi dan Babah ambil annual leave. Saja spend time dengan The Ilhams, sebab cuti sekolah yang lepas kami tak kemana-mana save budget untuk ke Sabah Julai nanti hehehe. Lagi pun tengahari tu Ummi ada food review tu. Sebelum jogging Babah lead warm up hehe. Tengoklah The…

    Read more
  • Riadah Pagi Di Parit Jabar Senggarang

    26/03/2018

    Cerita balik kampung minggu lepas. Orang tengah semangat menyihatkan badan jadi rasa bersalah kalau tak keluar peluh walaupun balik kampung hehe. Pagi tu Ummi punya plan nak jogging, sekali Syamil bangun dan nakk ikut. Jadi Ummi tukar plan dari jogging ke walking. Tapi lagi sekali baby tua tu tak nak bagi kerjasama. Dia nak berdukung…

    Read more
  • Riadah Petang 100318

    19/03/2018

    Semangat nak beriadah, walau menggendong baby tua tetap jua diteruskan hajat tu hahaha. Suruh tinggal dengan Babah kat rumah tak nak. Jadi nak tak nak Ummi kena brisk walk je lah sambil gendong baby tua sorang ni. Partner nak kurus Ummi, Mommy Ngah. Yang sorang lagi tu acah-acah coach tapi kekadang coachnya pun kelaut dalam…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: