HN Weight Loss Journey

Aerodance & Zumba Class Dewan Desa Paya Mengkuang – 22/4/18

Cerita dua minggu lepas, Ummi join Aerodance & Zumba Class yang pertama kali di adakan di Dewan Desa Paya Mengkuang. Ummi’s weight loss journey cekonon. Semenjak dapat invitation foo review berat Ummi yang dah mula turun menjadi statik kuang kaung kuang. Dalam fasa plateu gitu. Padan muka. Kena kerja keras lagi ni woi. Bagi yang duk tertanya-tanya terbawang-bawang tu, lepas…

Read More

HN Weight Loss Journey

Riadah Petang 220318 Di Sireh Park

Lama nampak perap gambar hahaha. Ini cerita 22 Mac, ada la perap dalam 3 minggu haha. Babah busy memancing masa ni, Ummi, The Ilhams dan Mommy Ngah beriadah di Sireh Park. Port favourite anak beranak buat masa ni. Sebelum ke sini, budak berdua ni kata dia lapar, Ummi bawa je lah bekal ayam yellow lauk kami hari tu. Sampai je…

Read More

HN Weight Loss Journey

Riadah Pagi Di Parit Jabar Senggarang

Cerita balik kampung minggu lepas. Orang tengah semangat menyihatkan badan jadi rasa bersalah kalau tak keluar peluh walaupun balik kampung hehe. Pagi tu Ummi punya plan nak jogging, sekali Syamil bangun dan nakk ikut. Jadi Ummi tukar plan dari jogging ke walking. Tapi lagi sekali baby tua tu tak nak bagi kerjasama. Dia nak berdukung adoiii. Ummi sempat la dukung…

Read More

HN Weight Loss Journey

Riadah Petang 100318

Semangat nak beriadah, walau menggendong baby tua tetap jua diteruskan hajat tu hahaha. Suruh tinggal dengan Babah kat rumah tak nak. Jadi nak tak nak Ummi kena brisk walk je lah sambil gendong baby tua sorang ni. Partner nak kurus Ummi, Mommy Ngah. Yang sorang lagi tu acah-acah coach tapi kekadang coachnya pun kelaut dalam kahkahkah. Kalau Mommy yang jadi…

Read More