His Birthday

Babah & Syamil Small Birthday Celebration on 10 Feb 2017

Alhamdulillah last friday, sempat juga celebrate birthday babah (9/2) dan adik syamil (27/1). Memang saja nak combine both birthday. Jimat belanja! Malamnya ummi dah siap2 marinate ayam almaklumlah kita ni bekerja kan. Malam memang sesuai la nak prepare tu semua supaya rempah2 tu betul2 serap pada ayam. Gambar atas tu, birthday boy kena kerah hidupkan api dan bakar ayam. Hahaha…

Read More

His Birthday

Keep Calm & It’s My Husband 37th Birthday! ?

Happy 37th birthday dear babah! Semoga sentiasa di bawah rahmat Allah. Semoga mendapat keberkatan dalam hidup di dunia dan akhirat. Everything in life has a limit except our love for you! Ummi, Ilham Syahmi dan Ilham Syamil love you!  Semoga kita dapat mendidik anak2 menjadi hamba Allah yang soleh. Harap babah suka surprise gift dari Noel tu hehe. Nanti kita…

Read More

Cuti2, Family's Activity, His Birthday, My Hero Beso

090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..   reception RM180 per day nice!…

Read More

His Birthday, My Hero Beso

Babah’s Birthday Celebration @ Kapten Steamboat & Grill

{Notes: Gambar 100% menggunakan camera henpon.. ada terang ada blur..maklumlah ambil gambar sambil kelek anak hahaha.. nyesal tak suruh En. Nazir bawa camera dia ;)} Cerita semalam nan indah 🙂 ** tajuk dah macam bunyi rempah Babas daaaaaaaaaa**  Indah sebab.. dapat spend time untuk hero2 tersayang especially En. Nazir yang menyambut hari lahir yang ke 32 tahun semalam.. dan dapat…

Read More