His Birthday

Babah & Syamil Small Birthday Celebration on 10 Feb 2017

Alhamdulillah last friday, sempat juga celebrate birthday babah (9/2) dan adik syamil (27/1). Memang saja nak combine both birthday. Jimat belanja! Malamnya ummi dah siap2 marinate ayam almaklumlah kita ni bekerja kan. Malam memang sesuai la nak prepare tu semua supaya rempah2 tu betul2 serap pada ayam. Gambar atas tu, birthday boy kena kerah hidupkan… Read More Babah & Syamil Small Birthday Celebration on 10 Feb 2017

Cuti2, Family's Activity, His Birthday, My Hero Beso

090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..  … Read More 090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

His Birthday, My Hero Beso

090213 Babah’s Birthday Celebration @ Kenny Rogers Roasters

cerita bulan lepas.. celebrate birthday babah yang ke 33.. dah tua kan babah ilham.. ummi je maintain muda :p   mula2 plan nak makan beramai2 kat tanjung piai.. sekali fikir2 ummi ni dah la kepala weng2.. rasa membayangkan perjalanan ke sana.. lepas tu babah kata takut ummi tak sesuai makanan sana.. terus tukar fikiran.. nak… Read More 090213 Babah’s Birthday Celebration @ Kenny Rogers Roasters

His Birthday, My Hero Beso

Babah’s Birthday Celebration @ Kapten Steamboat & Grill

{Notes: Gambar 100% menggunakan camera henpon.. ada terang ada blur..maklumlah ambil gambar sambil kelek anak hahaha.. nyesal tak suruh En. Nazir bawa camera dia ;)} Cerita semalam nan indah 🙂 ** tajuk dah macam bunyi rempah Babas daaaaaaaaaa**  Indah sebab.. dapat spend time untuk hero2 tersayang especially En. Nazir yang menyambut hari lahir yang ke… Read More Babah’s Birthday Celebration @ Kapten Steamboat & Grill