090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..   […]

Babah’s Birthday Celebration @ Kapten Steamboat & Grill

{Notes: Gambar 100% menggunakan camera henpon.. ada terang ada blur..maklumlah ambil gambar sambil kelek anak hahaha.. nyesal tak suruh En. Nazir bawa camera dia ;)} Cerita semalam nan indah 🙂 ** tajuk dah macam bunyi rempah Babas daaaaaaaaaa**  Indah sebab.. dapat spend time untuk hero2 tersayang especially En. Nazir yang menyambut hari lahir yang ke […]

Happy 31st Birthday.. To The King of My Heart ;)

Ucapan yang serius 🙂 Selamat Hari Lahir buat suami tersayang.. Semoga sentiasa berada dibawah rahmat Illahi.. Semoga panjang umur dan dilimpahi dengan rezeki yang halal.. Semoga segala cita2 dan impian kita akan dimakbulkan oleh-Nya.. Amin.. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang kepada saya untuk menikmati hari2 indah bersama suami tersayang.. Terima kasih untuk bonda […]

Sambutan Hari Lahir Untuk Mereka Yang Saya Sayangi :)

Entri lama yang lupa untuk di publish 🙂 Kami sempat menyambut birthday Mak dan En. Nazir bulan lepas. Kalau dulu kami sambut sekeluarga ramai2 dengan mengumpul semua anak beranak yang lahir dalam bulan 2. Tapi kali ini, keadaan tak mengizinkan. Kami sambut anak beranak kami saja. Kebetulan Pak Anjang sekeluarga datang menjengah Mak, jadi kami […]