Colleagues Hari Raya Aidilfitri Open House Hari Raya

Majlis Jamuan Hari Raya Aidilfitri & Pelancaran Karnival Sukan PTP 2012

majlis jamuan hari raya aidilfitri PTP 2012.. dan juga pelancaran karnival sukan PTP.. pukul 5.30pm je saya, kak raja dan wan zul bergegas ke belakang.. nazam tak mo ikut.. ngengada kan 😉   sampai2.. majlis tak start lagi.. duduk2 borak2.. sambil tunggu en.nazir sampai.. sebelum tu dah reserved kan siap2 kerusi untuk dia.. 😉 sekejap …

Continue Reading
Colleagues Hari Raya Aidilfitri Open House Hari Raya Ummi Ilham at Work

PTP-Johor Port-Senai Airport Gemilang Aidilfitri with Stakeholders 2012

majlis tiga hari lepas.. tak dan nak mengupdate blog.. sempat mendraft jek la gamaknya.. balik kerja awal, siap2 terus ke rumah kak raja dan kak intan.. ilham?? ooo dia tinggal dengan ibu zura sebab babah kerja.. sampai Mutiara Hotel around 6pm gitu.. yup terlewat..maklumlah makcik teksi bawak tak berapa speed.. 😉 sampai2 isi perut terussssssss.. …

Continue Reading
Frenz Hari Raya Aidilfitri Open House Hari Raya

Eid Mubarak 1433H | Raya2 Rumah Auntie Intan @ Taman Nusa Indah

malam sabtu yang lepas.. jemputan open house rumah opismet ummi saya.. babah kerja malam, jadi saya kenalah jadi body guard ummi.. lepas hantar babah pergi kerja.. kami terus ke Taman Nusa Indah rumah auntie intan.. yeay! dah sampai pun..     lepas ummi makan2.. kami posing2 tapi tak banyak.. sebab ummi malu2 miawwwwwwwwwww..     …

Continue Reading
Dari Dapur Hernee Nazir Hari Raya Aidilfitri

Eid Mubarak 1433H | Adeeb Irfan In The Houussseeeee :D

[scheduled entry] Adeeb Irfan In The Houussseeeee.. 😉 with ummi and ayah datang beraya rumah Abang Ilham.. Seeeeee.. Ummi sempat posing dengan Adeeb.. bagi chance ummi dan ayah Adeeb mamam kuih raya..   ampunkan saya wahai Ummi Adeeb.. nampaknya terkantoi di situ.. Ilham sedang membuli Adeeb.. dah beberapa kali saya perhatikan.. Ilham memang suka main …

Continue Reading
Family Hari Raya Aidilfitri

Eid Mubarak ;-)

Salam Aidifitri untuk kaum keluarga, sahabat handai dan semua yang mengenali..especially untuk readers herneenazir[dot]com. Mohon ampun dan maaf andai ada keterlanjuran kata, perbuatan dan penulisan yang menyinggung perasaan semua..mohon halalkan makan dan minum..semoga Allah panjangkan umur kita semua untuk menemui Ramadhan dan Syawal yang akan datang. Berhati2 dijalan raya semoga selamat sampai ke destinasi yang …

Continue Reading