Green Art Studio MNM Photography My Hero Beso Photography

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in …

Continue Reading
Anything About Me Bisnes Blogging Challenge Blogging Life Green Art Studio Hernee Nazir Vita Shop Our SOHO Shaklee Biz Shaklee Independent Distributor Shaklee Malaysia

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)

cabarang blogging day 24 – SOHO (Small Office Home Office) apa itu SOHO? SoHo atau Small office/Home office dikatakan tempat bekerja/menjalankan perniagaan dari rumah.   nak tengok SOHO baru kami? nahhhh.. simple jek.. almaklumlah baru jek set up.. baru berpindah randah kan.. siapkan mana yang termampu jek lah.. janji ada tempat nak menjalankan bisnes kami …

Continue Reading
Bisnes Blog Blogging Challenge Blogging Life Green Art Studio My Pinky Pink Lover

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 18 – My Gadget

cabaran blogging day 18 – my gadget saya bukanlah minah gadget macam ada kawan saya sorang tu..  saya beli apa yang perlu jek untuk saya guna pakai.. ecehhhhh.. paling penting..   **gambar recycle**   Cik Pinky Netbook Yang Berjasa ni netbook kesayangan saya hadiah dari babah ilham.. sayang gila wooooo.. sentimental value.. masa nak beli ni, memang …

Continue Reading