“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in […]

Kenangan Hari Tua Babah Ilham :)

entri ini untuk babah ilham. nak suruh dia update blog memang tak lah. silap2 password blog dia pun dia dah tak ingat. gambar2 ni pun ummi rembat dari henpon dia haha. sorry eh babah. saja simpan dalam blog buat kenangan. hasil seni babah ditayangkan di “mini photo gallery”. last year babah join PTP photography contest […]

Ilham Syamil New Born Portraiture

hari ni nak share gambar2 new born portraiture muhammad ilham syamil. walaupun babah dah share kat FB dia, ummi tetap nak share kat blog kesayangan. babahnya part time photographer jadi anaknya harus redho jadi model sambilan babah ye 😉 untung awak berdua. dulu ummi dan babah tak ada merasa macam ni hehe. lagi untung tak […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)

cabarang blogging day 24 – SOHO (Small Office Home Office) apa itu SOHO? SoHo atau Small office/Home office dikatakan tempat bekerja/menjalankan perniagaan dari rumah.   nak tengok SOHO baru kami? nahhhh.. simple jek.. almaklumlah baru jek set up.. baru berpindah randah kan.. siapkan mana yang termampu jek lah.. janji ada tempat nak menjalankan bisnes kami […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 18 – My Gadget

cabaran blogging day 18 – my gadget saya bukanlah minah gadget macam ada kawan saya sorang tu..  saya beli apa yang perlu jek untuk saya guna pakai.. ecehhhhh.. paling penting..   **gambar recycle**   Cik Pinky Netbook Yang Berjasa ni netbook kesayangan saya hadiah dari babah ilham.. sayang gila wooooo.. sentimental value.. masa nak beli ni, memang […]

Babah @ SN Style Seminar, Dewan UTHM Batu Pahat

ni cerita semalam.. kalau nak tunggu babah update blog bersawang dia.. memang takkkkkkkkkkkk la kan.. hehehe mula2 ingatkan seminar ni hari sabtu.. dah beriya nak ikut la.. babah pergi seminar kami berdua lepak2 rumah kak andak.. sekali hari ahad daaaaaaaaa.. tak dapek la nak ikut sebab ilham ada kelas.. 🙂   SN Style Seminar  Fotografi […]