Pemenang Top 3 Comentators at herneenazir.com

Seperti yang dijanjikan, Ummi Ilhams dengan berbesar hati nak menghadiahkan hadiah ikhlas dari hati untuk TOP 3 COMMENTATORS di blog herneenazir.com. Sorrylah buat plan mengejut hehe. Keputusan yang diambil tepat jam 11.59pm pada 30 April 2017 berdasarkan widget yang tertera di side bar blog. Taraaaaaa.. Pengomen pertama terbanyak sepanjang April 2017 jatuh kepada Mama Maszull dengan komenRead more

Purse Comel Hadiah Dari Mummy Ayu

Alhamdulillah rezeki join Mummy Ayu’s Giveaway. Menang hadiah tambahan. Apa hadiahnya? Ni ha coin bag comel siapa ada nama “HERNEE” tau. Suka sesangat. Thanks tau Mummy Ayu. Dah selamat dah masukkan duit-duit syiling kat dalam coin bag tu. Semoga Mummy Ayu dikurniakan rezeki yang halal dan berlipat ganda. Siap ada notes lagi. Khas buat pemenang “Mummy Ayu’sRead more

Pemenang Giveaway March by herneenazir.com

Tibalah masanya Ummi Ilhams mengumumkan PEMENANG GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM. . Pemenang yang telah dipilih melalui random.org jatuh kepadaaaaaaa.. Jeng.. jeng.. jeng.. 1 x Supermom Planner 2017 Peserta No. 3 – Ana Suhana 1 x Supermom Personal Notebook Peserta No. 7 – Nona Sani 3 x Topup RM10 Peserta No. 33 – SyanissaPeserta No. 4Read more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...