• Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

    09/10/2018

    Assalamualaikum uolls.¬† Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Halal Korean Food Lagi dan Lagi

    27/09/2018

    Assalamualaikum.. Peram cerita tu memang best! hahaha. Kalau nak lagi best setahun dua. Tapi kalau nak biasa-biasa cukuplah dalam dua tiga minggu je ekekeke. Cerita makan-makan di hari Jumaat bersama Geng Jumaat. Oleh kerana dah lama tak pekena lunch box Halal Korean Food dari Halmeoni Kitchen, jadi Ummi telah menghasut Geng Jumaat untuk makan menu…

    Read more
  • Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    Read more
  • Beraya di Sushi King Bersama Geng Jumaat

    01/07/2018

    Assalamualaikum.. Tajuk beraya di Sushi King tu macam dapat jemputan food review je kan hehe. Seperti yang dah dijanjikan.. eh tak ada lah janji sangat tapi masa last week before raya tu sajalah sebut minggu pertama naik kerja hari Jumaat nak makan sushi. Jaranglah kalau sorang plan lagi tiga orang geng tu tak setuju hehe.…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Dating Dengan Cik Noni

    13/04/2018

    Sila abaikan muka penuh itu hahaha. Mula asal nak ajak Noni ukur AOEN Bukit Indah tapi dah separuh jalan tukar plan hehe. Terus menuju ke Puteri Harbour sebab terbayang-bayang octopus melambai-lambai Ummi hahahaha. Geng Jumaat lain mana? Diorang cuti.   Hi Nitsume & Shoyu hahaha. Sambil-sambil order sambil snap2. Nasiblah kawan-kawan Ummi memahami hahaha. Jom…

    Read more
1 2 3 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: