• Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    Read more
  • Beraya di Sushi King Bersama Geng Jumaat

    01/07/2018

    Assalamualaikum.. Tajuk beraya di Sushi King tu macam dapat jemputan food review je kan hehe. Seperti yang dah dijanjikan.. eh tak ada lah janji sangat tapi masa last week before raya tu sajalah sebut minggu pertama naik kerja hari Jumaat nak makan sushi. Jaranglah kalau sorang plan lagi tiga orang geng tu tak setuju hehe.…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Dating Dengan Cik Noni

    13/04/2018

    Sila abaikan muka penuh itu hahaha. Mula asal nak ajak Noni ukur AOEN Bukit Indah tapi dah separuh jalan tukar plan hehe. Terus menuju ke Puteri Harbour sebab terbayang-bayang octopus melambai-lambai Ummi hahahaha. Geng Jumaat lain mana? Diorang cuti.   Hi Nitsume & Shoyu hahaha. Sambil-sambil order sambil snap2. Nasiblah kawan-kawan Ummi memahami hahaha. Jom…

    Read more
  • Friday’s Lunch–Geng Jumaat, Pizza Samyeang & Ayam-Haseyo

    01/04/2018

      Hajat hati nak ajak Geng Jumaat aka Geng Makan ke kawasan UDA Business Centre sebab Ummi nak mencari jubah atau baju yang berkenan di hati berwarna krim. Tapi baru teringat dengan janji nak makan Ayam-Haseyo. Minggu ni Ummi banyak terbabas haisyhhhhh. Kena workout lebih sikitlah ya. Sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna hahaha.…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Patin Tempoyak Di Restoran Anjung Selatan Bandar Baru UDA

    16/03/2018

    Ini cerita hari Jumaat 2 Mac 2018. Ummi kebusyan jadi tak ada mood langsung nak update blog. Mereput gambar-gambar ni semua dalam draft haha. Kebetulan hari Jumaat tu Ummi ada urusan di Maybank dan ASB Bandar Baru UDA, jadi kami semua sebulat suara setuju nak lunch di Restoran Anjung Selatan. Yeay! Ikan Patin Tempoyak.. subhanallah…

    Read more
1 2 3 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: