Foods Review, Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

Assalamualaikum uolls.  Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi ni addicted jugalah dengan Korean…

Read More

1,044 total views, 4 views today

Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Halal Korean Food Lagi dan Lagi

Assalamualaikum.. Peram cerita tu memang best! hahaha. Kalau nak lagi best setahun dua. Tapi kalau nak biasa-biasa cukuplah dalam dua tiga minggu je ekekeke. Cerita makan-makan di hari Jumaat bersama Geng Jumaat. Oleh kerana dah lama tak pekena lunch box Halal Korean Food dari Halmeoni Kitchen, jadi Ummi telah menghasut Geng Jumaat untuk makan menu yang sama hahaha. Jarang tak…

Read More

1,338 total views, 5 views today

BFF Ummi Ilham, Foods Review, Geng Jumaat

Random Post ~ Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni kami bertiga je yang ada,…

Read More

724 total views, 1 views today

Foods Review, Geng Jumaat

Beraya di Sushi King Bersama Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Tajuk beraya di Sushi King tu macam dapat jemputan food review je kan hehe. Seperti yang dah dijanjikan.. eh tak ada lah janji sangat tapi masa last week before raya tu sajalah sebut minggu pertama naik kerja hari Jumaat nak makan sushi. Jaranglah kalau sorang plan lagi tiga orang geng tu tak setuju hehe. Sebab tu Ummi sayang Geng…

Read More