• Rezeki Dari Mekah

    26/03/2017

    Thanks Encik Hairil, husband kepada Kak Leen bagi kami buah tangan nun jauh dari Mekah. Mudah-mudahan dikurniakan Umrah yang mabrur dan dikurniakan rezeki yang halal, berkat dan berlipat ganda. Thanks juga datang menjengah Syamil bawa Baby Noah yang makin gebu hehe. Syok Ummi Ilhams mengunyah buah tin kegemaran tu. Harap-harap tak sampai orang lain tak…

    Read more
  • Aidilfitri 2015 | Kunjungan Raya Mama Jie & Family

    03/08/2015

    plan punya plan nak jumpa sebelum puasa. sudahnya raya ha baru berjumpa. maklumlah henbeg dah bertambah2 ni kan nak gerak pun kena fikir berkali2. tak ada idea nak masak apa untuk diorang. sudahnya buat mee goreng je, kitorang dinner pun makan mee goreng je. senang sekali harung je kan. faisal dan abang ilham, sekejap je…

    Read more
  • Ramadhan 2015 – Day 19

    07/07/2015

    cerita semalam, berbuka di Absolute Thai, Medini Mall, Nusajaya. wahhh dah lama kot tak makan kat sini. terus terbayang kuah tomyam yang sedap gila tu. oppsssss puasa! :p sampai2 dah nak tiba waktu berbuka. tapi terpaksa menunggu beberapa minit sebab makanan tak ready lagi. meja kami, saya sefamily, yap, taqim dan big boss capt akashah.…

    Read more
  • Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

    11/05/2015

    #ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang…

    Read more
  • Melawat Baby Nur Qisya

    01/12/2014

    cerita Sabtu. plan asal, nak melawat 3 orang new born baby. baby ibu zura, baby mama jiejie dan baby mommy salwa. sudahnya dapat tengok baby Nur Qisya anak mommy salwa mak shaklee saya. sambil2 nak ambil barang Shaklee yang saya kirim dari encik pojie.   sebelum tengok baby, kami dua beranak tengok perantin dulu kat…

    Read more
1 2 3 37
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: