Frenz

Rezeki Dari Mekah

Thanks Encik Hairil, husband kepada Kak Leen bagi kami buah tangan nun jauh dari Mekah. Mudah-mudahan dikurniakan Umrah yang mabrur dan dikurniakan rezeki yang halal, berkat dan berlipat ganda. Thanks juga datang menjengah Syamil bawa Baby Noah yang makin gebu hehe. Syok Ummi Ilhams mengunyah buah tin kegemaran tu. Harap-harap tak sampai orang lain tak… Read More Rezeki Dari Mekah

BFF Ummi Ilham, Frenz, Hari Raya Aidilfitri

Aidilfitri 2015 | Kunjungan Raya Mama Jie & Family

plan punya plan nak jumpa sebelum puasa. sudahnya raya ha baru berjumpa. maklumlah henbeg dah bertambah2 ni kan nak gerak pun kena fikir berkali2. tak ada idea nak masak apa untuk diorang. sudahnya buat mee goreng je, kitorang dinner pun makan mee goreng je. senang sekali harung je kan. faisal dan abang ilham, sekejap je… Read More Aidilfitri 2015 | Kunjungan Raya Mama Jie & Family

Fren's Wedding, Frenz, Weekend

Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

#ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang… Read More Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan