Category: Frenz

Rezeki Dari Mekah

Thanks Encik Hairil, husband kepada Kak Leen bagi kami buah tangan nun jauh dari Mekah. Mudah-mudahan dikurniakan Umrah yang mabrur dan dikurniakan rezeki yang halal, berkat dan berlipat ganda. Thanks juga datang menjengah Syamil bawa Baby Noah yang makin gebu hehe. Syok Ummi Ilhams mengunyah buah tin kegemaran tu. Harap-harap tak sampai orang lain tak

Ramadhan 2015 – Day 19

cerita semalam, berbuka di Absolute Thai, Medini Mall, Nusajaya. wahhh dah lama kot tak makan kat sini. terus terbayang kuah tomyam yang sedap gila tu. oppsssss puasa! :p sampai2 dah nak tiba waktu berbuka. tapi terpaksa menunggu beberapa minit sebab makanan tak ready lagi. meja kami, saya sefamily, yap, taqim dan big boss capt akashah.

Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

#ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: