Faisal’s Birthday Celebration @ Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

aktiviti hari sabtu kami minggu ini ialah.. menghuru harakan sambutan hari lahir kecil2an faisal mustaqim. malam mama jie whatsapp jemput datang.dan minta confirmkan sebab nak booking bagai.macam ye tak ye lagi nak confirmkan kehadiran tu kan.akhirnya pujuk2 babah kata ok yeay!small celebration ni dibuat di pink daisy bakery and cafe, taman perling.memang tak pernah menjejakkan […]

Happy 25th Birthday Auntie Ita.. ;)

Happy 25th Birthday Auntie Ita.. 😉 Semoga panjang umur.. dimurahkan rezeki yang halal.. dipermudahkan segala urusan.. ilham doakan auntie ita berjaya dunia akhirat.. nampaknya tahun ni tahun kedua ilham celebrate birthday auntie ita.. pssssttt.. ummi kata next week dia nak belanja auntie ita & mommy ngah.. nak belanja putra smoke steamboat n bbq katanya.. tapi […]

Selamat Ulangtahun ke 53 Malaysia.. Selamat Ulangtahun ke 29 Uderk.. Selamat Ulangtahun ke 23 Ita..

 Selamat Ulangtahun Kemerdekaan yang ke 53 untuk Malaysia Semoga negara kita akan terus aman merdeka.. Selamat Ulangtahun yang ke 29 untuk sahabat saya Nurul Huda.. Anak Merdeka (31 Ogos 2010)  Semoga sentiasa dibawah lindunganNya Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki Semoga bertemu dengan jodoh yang sesuai  Selamat Ulangtahun yang ke 23 untuk budak yang saya […]

Selamat Hari Tua Sobatku.. Cdot

SELAMAT HARI TUA CDOT  27 August 2010 bersamaan dengan 17 Ramadhan 1431H (Hari Nuzul Al-Quran) Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki (ayat biasa) Semoga dapat menambahkan lagi keturunan Hiew ;p Semoga menjadi anak, isteri dan ibu yang solehah Friendship forever hoooo.. Saksikanlah gambar2 yang tak berapa HOT dari Mummy Cdot The Dot Dot Dot ;p […]

Happy Birthday To Kak Intan

 Happy Birthday to Kak Intan 27 April 2010 Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Amin.. Kak Intan ni kawan baru saya sejak bulan 2 hari tu. Kalau sebelum ni saya the one and only female staff, sekarang tidak lagi. Tengahari dah ada geng makan, dalam office dah bertambah geng gelak2. Sebelum ni dia kat Finance […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!