Anything About Me, Foods Review, Life, Makan², My Hero Beso

Dinner @ Saujana Seafood Restaurant

Setelah berhempas pulas dari pagi sampai petangsampai nak migrain, berjaya juga En. Nazir mengingat password memory cardnya. Tiba-tiba dia email pada saya.. Huhuhuhu.. abg dah patahkan memory card ni.. Tapi ada attached gambar-gambar makan semalam. Poyo betul mamat ni. Saja nak main-mainkan saya. Dia kata lagi, Alhamdulillah abg try je sekali bleh.. abg dah delete password tu..hehehe..sib baik gak bleh..…

Read More

Anything About Me, Foods Review, Makan², My Hero Beso

Makan @ Kedai Awe

Semalam balik kerja saing En. Nazir. Makanya saya kena tunggu sampai ke pukul 8 malam. Itu yang semalam entry berduyun-duyun ;p Balik kerja kami terus ke Gelang Patah tuang minyak kereta. Sambil singgah isi perut. Kedai pilihan macam biasa kedai Awe. Rindu jus belimbing, tomyam dan yang penting sambal belacan dia. Slurrpppp.. Ni air belimbing kegemaran saya. Memang sedap sekucup…

Read More

Anything About Me, Foods Review, Makan², Work

Lunch Di Yeo’s Restaurant

Tadi join lunch beramai² di Restoran Yeo Sekeluarga.. Lokasi di Persisiran Pantai Kg. Tg. Adang, Gelang Patah..bersebelahan dengan Restoran Saujana..[promote sikit..tapi saya tak dapat komisyen ok ;-p] Sebenarnya lunch ni untuk trainer²..saya pun tak perasan yang saya di invite..last minute ni baru check email..saya bukannya trainer..jadi saya buat tak tahu je lah..tiba² officemate saya terus ajak gi..rezeki jangan ditolak..musuh jangan…

Read More

Foods Review, Frenz, Makan²

Bersama Geng² Makan

Soto Ayam.. slurrrrpppp.. Tadi saya n Geng Makan² (me, Aien, Mint & Kak Linda~new member)gi lunch kat Kedai Talip..Kat ne tu..haaa kat Pekan Gelang Patah..(mentang² bonus dh msuk..trus je nak mkn luar..hehehe~)Lame sungguh rasenye saya x makan Soto kat sini..Saya mmg suke mkn Soto..yg kat sini pun best sotonye..Nasi ayam pun die ade jual..pun best gak la..tiap² ari msti ramai…

Read More

Anything About Me, Foods Review, Makan², My Hero Beso

My Tekak

This story mory is about “my tekak” las nite..hehe~ Balik dari keje petang semlm rase teringinkn ssuatu.. Ahaaa.. nak tau ape? tetibe saya teingat.. . .. “Tomyam campur kat Restaurant Saujana” . .. Nape ntah saya mmg suke tomyam kat sane.. Ape lg..saya pun mengusulkan cdgn yg sgt bernas tu.. Kebetulan hubby balik awal gak..emm..harus nie.. mencube nasib..i try!!! Me:…

Read More