• Makan Lagi

    30/10/2009

    Sebenarnya entry ni untuk ‘foods review’ yang saya nak perkenalkan di blog saya ni. Alang2 gila makan, baik buat sesuatu yang bermanfaat untuk semua kan šŸ˜‰ Lunch tadi saya dan Mint terjah ke Kedai Makan Talip. Lokasi kejadian di Bangunan MARA, Pekan Gelang Patah. To be specific, in front of traffic light (T-junction) nak menuju…

    Read more
  • The Sup Kambing

    26/10/2009

    Inilah dia sup kambing kegemaran saya dan En. Nazir. Mula2 kahwin dulu dialah yang kenalkan saya dengan sup ni dan sampai sekarang saya jadi gila sup kambing :p Memang sedap uolls. (untuk penggemar kambinglah) Kuah dia pekat plus sambal kicap memang terangkat bila menghirup. Yummy2 šŸ™‚ Owner kedai makan ni En. Kahar, kawan En. Nazir.…

    Read more
  • Pagi Sabtu

    12/10/2009

    Malam sebelum tidur dah plan awal-awal dengan En. Nazir. Esok paginya nak ajak breakfast dekat Warung Poyot. Dia macam biasa ok saja. Tekak ni dah terasa-rasa roti tampal goyang cicah kuah kari dia tu. Sedapnya. Pagi tu pulak hujan ala-ala lebat jugalah. Nak batalkan plan, rasa memang dah teringin sangat ni. Alhamdulillah hujan reda. Kami…

    Read more
  • Dinner @ Saujana Seafood Restaurant

    06/10/2009

    Setelah berhempas pulas dari pagi sampai petangsampai nak migrain, berjaya juga En. Nazir mengingat password memory cardnya. Tiba-tiba dia email pada saya.. Huhuhuhu.. abg dah patahkan memory card ni.. Tapi ada attached gambar-gambar makan semalam. Poyo betul mamat ni. Saja nak main-mainkan saya. Dia kata lagi, Alhamdulillah abg try je sekali bleh.. abg dah delete…

    Read more
  • Makan @ Kedai Awe

    21/07/2009

    Semalam balik kerja saing En. Nazir. Makanya saya kena tunggu sampai ke pukul 8 malam. Itu yang semalam entry berduyun-duyun ;p Balik kerja kami terus ke Gelang Patah tuang minyak kereta. Sambil singgah isi perut. Kedai pilihan macam biasa kedai Awe. Rindu jus belimbing, tomyam dan yang penting sambal belacan dia. Slurrpppp.. Ni air belimbing…

    Read more
1 30 31 32 33
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: