Foods Review Makan²

Whoopie Pie Yang Yummy! ;)

Semalam saya EL.. sekali baru teringat yang Whoopie Pie yang saya order dari Kak E-car Nazrin. Terus sms Ita suruh checkkan dah sampai belum courier dari Nationwide. Sekejapan lepas tu Pak Dollah tolong hantarkan kat rumah. Yeay! Inilah dia whoopie pie yang saya duk mengidam tu 🙂 Nah lagi satu.. FOR YOUR EYES ONLY!!!! 😉 …

Continue Reading
Anything About Me Foods Review Frenz Makan² My Hero Beso

Makan2 Di Restoran Parameswara, Medan Ikan Bakar Pernu-Umbai

Cerita awalnya belum siap lagi, sebenarnya kitorang ada agenda penting ke Melaka hari Sabtu 2 minggu lepas. Dah lama gila tak menjejakkan kaki ke Melaka. Ada peluang ni, tu yang saya ikut hehehe. Sebenarnya kitorang pergi majlis pernikahan kawan En. Nazir, Aidil dan Nurul kat Kampung Tedung, Merlimau. Kawan dia tu minta tolong ambilkan gambar …

Continue Reading
Family Foods Review Makan² Pakej Buffet Ramadhan Ramadhan Al-Mubarak Santapan Ramadhan

Cerita Iftar Bersama Family Di Saujana

Cerita yang sangat terlewat dah beberapa hari berlalu, baru hari ni sempat nak bercerita. 1 September yang lepas adik saya Farid dan Umi balik ke sini untuk berhari raya dengan kami. Alhamdulillah dapat lagi berjumpa untuk Raya kali ini. Plan asal nak berbuka di Restoran Ubi Kayu sekali lagi Aunty lantik saya jadi AJK Makanan …

Continue Reading
Family Foods Review Frenz Ramadhan Al-Mubarak Santapan Ramadhan

Ramadhan Ke 17 – Iftar @ Restoran Ubi Kayu, Taman Universiti

Program berbuka puasa beramai2 yang dirancang dalam masa seminggu. Sebenarnya program asal nak buat farewell untuk seorang staff dalam department kami. Tapi staff yang nak diraikan tu ada hal2 yang tak dapat dielakkan jadi kami tetap meneruskan hajat nak berbuka di Restoran ubi Kayu ni. Minggu lepas dah suruh AJK Makanan yang dilantik secara rasmi, …

Continue Reading