Foods Review

Breakfast Nasi Kerabu di Usop Nasi Kerabu Kg. Ulu Pulai

Assalamualaikum.. Mood blogging Ummi masih timbul tenggelam. Layankan aje lah. Kalau rajin Ummi update kalau tak mereput le dengan entri lama. Tak ada siapa nak marah hehe. Hari Isnin lepas Ummi half day, lepas settled urusan pagi Ummi call Nenek ajak sarapan sama-sama. Nenek ajak makan nasi kerabu. Uissshhh.. favourite tu mana boleh tolak ekeke. Lokasi pilihan kami di Usop…

Read More

Foods Review, Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

Assalamualaikum uolls.  Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi ni addicted jugalah dengan Korean…

Read More

1,051 total views, 4 views today