Makan Durian @ Uncle Lim’s Farm

dari pregnant teringin sangat nak makan durian. oleh kerana takut “sweet pee” bermaharajalela, jadi ku tahan2 nafsu makan durian. balik dari benut, singgah kat Uncle Lim’s Farm dekat simpang nak ke Pekan Nenas tu. awal2 dah bagitau babah nak makan durian hehe. ohhh by the way, uncle lim is not my uncle. kehkehkeh. burppppp.. alhamdulillah […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 27–Movie Yang Paling Saya Suka

cabaran blogging day 27 – movie yang paling saya suka.. aduhaiiiiiii.. susah nak buat entry ni.. hehehe sebab kaki bukanlah kaki movie sangat.. kalau ada tengok tak ada pun tak apa kot.. dulu2 masa study rajin la layan movie.. tu pun beli VCD tengok ramai2.. saya bukan kaki wayang.. tak pernah jejak pun hehehe~ antara […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 14 – Favourite Colour.. PINK!

cabaran blogging day 14 – Favourite Colour.. tak payah tanya pun dah tahu hehehe.. favourite colour saya sah2 la kaler PINK.. macam nak sewel kalau nampak kaler pink tau.. rasa semua benda nak kaler pink.. sampai babah ilham keluarkan statement perli.. “sudah2 la ummi.. dah tua dah tak payah nak pink2 sangat” ciskek! dah tua kata dia..hahaha.. […]